Δερματολόγοι

Γενικά, η πλειοψηφία των δερματολόγων που μας προσεγγίζουν έχουν ήδη αρκετή δουλειά. Έτσι, μας ζητούν κυρίως να επικεντρωθεί το marketing και η προβολή τους στη βελτίωση του μίγματος περιστατικών που ήδη έχουν παρά να αυξήσουν απλά τον κύκλο εργασιών τους σε αριθμούς ασθενών.

Συχνά λοιπόν ακούμε απο τους ίδιους τους δερματολόγους: "Έχω ήδη πολλούς ασθενείς αλλα θέλω να επικεντρωθώ σε πιο κερδοφόρα περιστατικά". Η αλήθεια είναι ότι δε γνωρίζουν οι περισσοτεροι επαγγελματίες ότι μπορούν να επηρρεάσουν το μίγμα των περιστατικών τους π.χ. αισθητικά / κλινικά.

Αυτό που έχουμε εμείς ουσιαστικά παρατηρήσει στην 15ετή πλέον συνεργασία μας με δερματολόγους είναι ότι κάθε επαγγελματίας είναι μοναδικός ως προς τους στόχους, την αγορά (ασθενείς) αναφοράς, το διαθέσιμο προυπολογισμό, την προσωπικότητα, τα ενδιαφέροντα, κ.α. Κάθε ιατρείο συνεπώς χρειάζεται μια εξατομικευμένη προσέγγιση marketing που να απευθύνεται στα δικά του / της θέλω και ανάγκες. Μια "one size" προσέγγιση στο marketing και τις δημόσιες σχέσεις δεν έχει αποτέλεσμα!

Συνεπώς είτε αναζητάτε να προσεγγίσετε γενικά περισσότερους ασθενείς στο ιατρείο σας είτε να αυξήσετε τον αριθμό των περιστατικών ιατρικής αισθητικής, στη MEDICAL PROMOTION μπορούμε να σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά!

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!