Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο

Το marketing για οδοντοτεχνικά εργαστήρια αποτελεί μια σημαντική ενέργεια για κάθε εργαστήριο που επιθυμεί να αναδείξει τον επαγγελματισμό αλλά και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του. Οι νέες συνθήκες άλλωστε στην ελληνική αγορά, επιβάλλουν αποτελεσματικές και ελκυστικές ενέργειες marketing από μέρους σας προκειμένου να κάνετε το οδοντοτεχνικό εργαστήριο σας γνωστό σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό οδοντιάτρων!

Στη medical promotion παρέχουμε εξειδικευμένες λύσεις marketing για οδοντοτεχνικά εργαστήρια σε όλη την Ελλάδα. Με περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρία στο χώρο, γνωρίζουμε καλά τί αποδίδει και τί όχι στη συγκεκριμένη αγορά, ενώ ο μεγάλος αριθμός "ευχαριστημένων" πελατών μας επιβεβαιώνουν καθημερινά την επιτυχία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας και για το δικό σας οδοντοτεχνικό εργαστήριο.

Το πρώτο βήμα είναι η δημιουργία μιας δυνατής επαγγελματικής ταυτότητας για το ίδιο σας το εργαστήριο. Αυτή δύναται να περιλαμβάνει το λογότυπο και στη συνέχεια όλη τη γραφική ύλη που απαιτείται για την επικοινωνία σας με τους υφιστάμενους αλλά και δυνητικούς σας πελάτες.

Αφου ολοκληρωθεί η ενέργεια αυτή…προχωράμε σε λύσεις που θα σας εξασφαλίσουν την απαιτούμενη διαφοροποίηση στην αγορά.

dent lab brochureBrochure οδοντοτεχνικού εργαστηρίου: έντυπο ενημέρωσης / τιμοκατάλογος

Το έντυπο αυτό αποτελεί το πρώτο εργαλείο γνωριμίας σας με τον εκάστοτε οδοντίατρο: θα τους δώσετε μια πρώτη ιδέα γιατί να προτιμήσουν εσας από τους άλλους συναδέλφους σας, μετατρέποντας το έντυπο αυτό σε ένα σημαντικό εργαλείο ενημέρωσης και επικοινωνίας.

Ακόμη και κατά την αποστολή του μέσω ταχυδρομείου, δίνετε στον κάθε οδοντίατρο που απευθύνεστε το κλειδί στην είσοδο σας. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο γρήγορα αρχήσουν να το ξεφυλλίζουν τόσο πιο άμεσα θα πρέπει να τους εντυπωσιάσετε όχι μόνο με τα ίδια τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας αλλά και με τον τρόπο που τα εκθέτετε. Ο σχεδιασμός αλλά και η ποιότητα της εκτύπωσης θα πρέπει να αντιπροσωπεύει το ίδιο σας το εργαστήριο και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σας.

dent lab entΈντυπο παραγγελίας

Στη θεωρία η αξία του είναι μικρή…στην πραγματικότητα όμως αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία marketing όχι μόνο για το οδοντοτεχνικό σας εργαστήριο αλλά και για τον ίδιο τον οδοντίατρο.

Οι οδοντίατροι όχι μόνο θα έχουν τη δυνατότητα να σχεδιάσουν καλύτερα το πλάνο θεραπείας τους, αλλά θα κάνουν και τη δική σας δουλειά ακόμη πιο αποτελεσματική ενώ με το σωστό σχεδιασμό του δελτίου (π.χ. λογοτυπο, χρώματα, κλπ) θα θυμούνται πάντα σε ποιό εργαστήριο το οφείλουν αυτό!

dent lab newsletterNewsletter: προωθήστε τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας

Υιοθετήστε την περιοδική ενημέρωση των συνεργατών σας (οδοντιάτρων) ανά τακτά χρονικά διαστήματα – ηλεκτρονικά ή έντυπα – όχι μόνο για τις νέες υπηρεσίες και προιόντα σας αλλά και για όλες τις νέες εξελίξεις στη οδοντιατρική τεχνολογία και διάγνωση και εξασφαλίστε την άμεση προώθηση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας!

Άλλες προτάσεις / εργαλεία:

  • Ενημερωτικό έντυπο ασθενή: εξασφαλίστε την ενίσχυση του κύκλου εργασιών σας με την ενίσχυση του marketing του ίδιου σας του πελάτη – οδοντιάτρου

  • Διαφήμιση: διαδώστε τις υπηρεσίες σας σε ευρεία κλίμακα

  • Διαδίκτυο

  • Σύσταση επαγγελματιών – ενίσχυση δικτύου πελατών σας

  • Δημόσιες Σχέσεις

  • Συμμετοχή σε εκθέσεις και συνέδρια

  • Εκπαιδευτικά σεμινάρια – διοργανώστε ενημερωτικές ημερίδες και εκπαιδευτικά σεμινάρια για τους ίδιους σας τους πελάτες.

Στη medical promotion παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις marketing και προβολής για κάθε οδοντοτεχνικό εργαστήριο σε όλη την Ελλάδα!

Επικοινωνήστε μαζί μας είτε ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) είτε μέσω κλήσης στο 2109658356 και ο εξειδικευμένος μας σύμβουλος θα σας δώσει την καλύτερη λύση για το δικό σας εργαστήριο.

Ε Π Ι Κ Ο Ι Ν Ω Ν Η Σ Τ Ε

Τ: (+30) 210.9658356

στειλτε μας email

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!