Δημιουργία ενος ολοκληρωμένου προγράμματος ασθενών
 

Briefing

Ο πελάτης μας χρειαζόταν μια καινοτόμο προσέγγιση για την κατάρτιση ασθενών σε ένα συγκεκριμένο προιόν, ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερες απαιτήσεις προσωπικού. Η συνεργασία με εταιρεία παροχής κατοίκον νοσοκομειακής περίθαλψης κατέληξε ιδιαίτερα περίπλοκη και χρειαζόταν μια δυνατή ομάδα για να εξασφαλίση την υλοποίηση του project.

Ιδέα

Αρχικά κερδίσαμε το project και στη συνέχεια μέσα σε χρονικό διάστημα 6 εβδομάδων δημιουργήσαμε μια ομάδα 75 ατόμων απο εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό προκειμένου άμεσα και αποτελεσματικά να εξασφαλίσει την απαιτούμενη κατάρτιση των ασθενών. Ταυτόχρονα εξασφαλίσαμε και τη δημιουργία και εύρυθμη λειτουργία ενος κέντρου επικοινωνίας των ασθενών.

Αποτέλεσμα

Μέσα στους πρώτους 7 μήνες, μειώσαμε τον μέσο αριθμό αναμονής των ασθενών κατά 2 ημέρες. Ο δε πελάτης μας, μας ενημέρωσε ότι όταν οι νοσοκόμες έρχοταν σε επαφή με τον αντίστοιχο επαγγελματία υγείας για την κατάρτιση των ασθενών του / της παρατηρούσαν αύξηση πωλήσεων έως και 25% στα αναλώσιμα, ενισχύοντας έτσι την αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Ο πελάτης μας έχει διαπιστώσει σημαντικό ROI σε ποσοστό έως και 345% ενώ η ζήτηση για τις υπηρεσίες των συνεργαζόμενων νοσηλευτών / εγγραφή στο πρόγραμμα ολοένα και αυξάνεται!

Πως η συνεργασία μας, βοήθησε τους ασθενείς

Παρέχοντας αξιόπιστη και ποιοτική ενημέρωση / εκπαίδευση - μέσω τν συνεργαζόμενων νοσηλευτών - ενθαρρύνθηκε η συμμετοχή ολοένα και περισσότερων επαγγελματιών υγείας στο πρόγραμμα. Η υποστήριξη μας, οδήγησε περισσότερους ασθενείς να κατανοήσουν καλύτερα την ενέσιμη χρήση του σκευάσματος και αντίστοιχα την επίτευξη καλύτερων θεραπευτικών αποτελεσμάτων. Αντίστοιχα, μειώσαμε τους χρόνους αναμονής με αποτέλεσμα την επίσπευση έναρξης της θεραπείας για τους ίδιους τους ασθενείς.

 

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!