Συχνές Ερωτήσεις

Ποιά είναι η MEDICAL PROMOTION?

Από το Μάρτιο του 2004 η MEDICAL PROMOTION πρωτοπορεί παρέχοντας υπηρεσίες marketing και επιχειρηματικής υποστήριξης αποκλειστικά στον κλάδο της υγείας. Σήμερα, είμαστε η μεγαλύτερη αν όχι μοναδική εταιρεία δραστηριοποίησης αποκλειστικά στον συγκεκριμένο κλάδο για την ελληνική επικράτεια. Η δική μας επιτυχημένη πορεία οφείλεται στην επιτυγχή δράση των πελατών / συνεργατών μας, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε όλο το εύρος ιατρικών / οδοντιατρικών ειδικοτήτων και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Αντίστοιχα επιτυχημένη είναι και η πολυετής πλέον συνεργασία μας με πλήθος φαρμακευτικών εταιρειών εντος και εκτος Ελλάδος.

Γιατί να επιλέξω τη MEDICAL PROMOTION?

Από το 2004 η MEDICAL PROMOTION βοηθά μονάδες υγείας σαν τη δική σας να επιτύχει και να υλοποιήσει τους στόχους της. Επικεντρωνομαστε στα δικά σας ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και σας δείχνουμε από την αρχή τον τρόπο ανάδειξης τους προκειμένου να προσεγγίσετε περισσότερους δυνητικούς ασθενείς αλλά και να διατηρήσετε τους υφιστάμενους ασθενείς σας. Διαθέτουμε πολυετή και εξειδικευμένη εμπειρία μιας και έως σήμερα έχουμε συνεργασθεί με περισσότερες απο 1000 μονάδες υγείας.

Πως επιλέγω τη σωστή εταιρεία marketing?

Εαν ψάχνετε για ποσοτικά αποτελέσματα και εξασφάλιση βελτιστοποίησης της τελικής σας εικόνας, η τεχνογνωσία στο αντικείμενο και η επαναλαμβανόμενη υλοποίηση επιτυχημένων καμπανιών είναι τα βασικά κριτήρια σας.

Μπορώ να έχω πολλαπλούς στόχους marketing?

Η πλειοψηφία των πελατών μας έχουν πολλούς στόχους. Εμείς στη MEDICAL PROMOTION θα προσεγγίσουμε όλους τους στόχους σας και θα περιλαμβάνονται συνολικά στην στρατηγική μας πρόταση. Ωστόσο η επίτευξη τους εξαρτάται από την κατάρτιση του σωστού αρχικού πλάνου και για αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Πώς θα ξέρω ότι οι ενέργειες θα έχουν αποτέλεσμα?

Δε το γνωρίζετε. Εαν ωστόσο ακολουθήσετε τις συστάσεις της MEDICAL PROMOTION, που βασίζονται στη 11+ετη δραστηριοποίηση μας στον κλάδο, η πιθανότητα επιτυχίας σας μεγιστοποιείται.

Με ποιές ειδικότητες συνεργάζεστε?

Συνεργαζόμαστε με μεμονωμένους επαγγελματίες αλλά και πιο οργανωμένες δομές από τόσους κλάδους υγείας, που είναι δύσκολα να τις απαριθμήσουμε. Επι της ουσίας διαθέτουμε εμπειρία από όλες σχεδόν τις ιατρικές, οδοντιατρικές και παριατρικές ειδικότητες.

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!