Προβολή στα social media

Τουλάχιστον 50% του ελληνικού ενεργού καταναλωτικά πληθυσμού, περνά 30 λεπτά ανά ημέρα μόνο στο Facebook! Πρέπει να είστε παρόντες! Αφήστε μας να διαχειριστούμε για σας τα social media!

Γιατί χρειάζεσαι τα social media για το ιατρείο, το οδοντιατρείο, το φυσικοθεραπευτήριο...τη μονάδα υγείας που εκπροσωπείς?

Ρώτα τον οποιοδήποτε περαστικό στο δρόμο τι κάνει για παράδειγμα ο οδοντίατρος του? 7 στους 10 θα σου πουν..οδοντιατρική εξέταση, σφραγίσματα κ.α. Αυτό που δε θα πούν είναι ότι με προφυλάσσουν απο το να φορέσω τεχντή οδοντοστοιχία, ή μου έκανε ένα ολοκληρωμένο makeover του χαμόγελου μου ή μου "ίσιωσε" τα δόντια χωρίς σιδεράκια.

Προφανώς, δε γνωρίζουν τί μπορείς να κάνεις και εσύ για αυτούς! Και τα social media σου δίνουν αυτο το εργαλείο: δηλαδή, το μέσο να πείς τη δική σου ιστορία, να δείξεις στους δυνητικούς ασθενείς σου τί μπορείς να κάνεις εσύ για αυτούς, να αναδείξεις γιατί διαφοροποιείσαι απο τον/τη συνάδελφο σου, κ.ο.κ.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τα social media στον κλάδο της υγείας, αποτελούν τον πιο διαδεδομένο τρόπο δικτύωσης και επικοινωνίας μέσω διαδικτύου. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά έντυπα μέσα, τα social media σας δίνουν τη δυνατότητα να προσεγγίσετε κοινό που δε θα μπορούσατε διαφορετικά.

Για ιατρούς, οδοντιάτρους, φυσικοθεραπευτές και όλους τους επαγγελματίες υγείας τα social media διαφοροποιούν τον τρόπο με τον οποίο σας βρίσκουν οι ασθενείς, πώς και πού μοιράζονται την εμπειρία τους και ουσιαστικά πού θα τοποθετήσουν τα χρήματα τους. Oι σχετικές μελέτες marketing, άλλωστε, αποδεικνύουν ότι οι ασθενείς αναζητούν συγκεκριμένες ειδικότητες και πληροφόρηση για θέματα υγείας μέσα απο τα social media.

Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς?

Ως επαγγελματίες στον τομέα των social media και δη του social media marketing για μονάδες υγείας, σας παρέχουμε υπηρεσίες σχεδιασμού / κατασκευής / υλοποίησης της παρουσίας σας στα social media και διαχείριση της όποιας καμπάνιας σας βάσει των στόχων της μονάδας σας.

icon facebook FACEBOOK ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό της επαγγελματικής σας παρουσία στο Facebook. Σχεδιάζουμε και διαμορφώνουμε τη σελίδα σας ώστε να αντιστοιχεί στην επαγγελματική εικόνα της δικής σας μονάδας υγείας. Επιπρόσθετα, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της παρουσίας σας στο Facebook με αναρτήσεις και ενέργειες προβολής που εξασφαλίζουν το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα προβολής και ενίσχυσης της συνολικής σας ταυτότητας.

 

icon google

GOOGLE+ ΣΕΛΙΔΑ

Σχεδιάζουμε την παρουσία σας στο Google+ ώστε να αποτελεί συνέχεια της συνολικής σας ταυτότητας. Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε τη διαχείριση της σελίδας σας προκειμένου να εξασφαλίζει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα προβολής.

 

icon twitter

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ TWITTER

"Tweet" ή μοιραστείτε απλές πληροφορίες με το κοινό σας όπως προσφορές, εκδηλώσεις και κάθε είδους νέο που αφορά τη μονάδα υγείας σας.

 

icon youtube ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣTO YOUTUBE

Προβάλλετε video με μαρτυρίες ασθενών, specials και ωφέλη επεμβάσεων / παρεχόμενων υπηρεσιών μέσω ενος εξατομικευμένου - στο προφίλ της δικής σας ταυτότητας - καναλιού στο YouTube. Το λεγόμενο video marketing, ενισχύει την απήχηση της εικόνας σας στο διαδίκτυο και ενισχύει το ranking της σελίδας σας στο Google και γενικότερα στις μηχανές αναζήτησης.

 

icon email ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ & ΔΥΝΗΤΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΜΕ EMAIL NEWSLETTERS

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την αποστολή e-newsletters ανά τακτά χρονικά διαστήματα με σκοπό την προώθηση της ταυτότητας της δικής σας μονάδας υγείας (ιατρείο, οδοντιατρείο, διαγνωστικό κέντρο, κ.α.). Τα συγκεκριμένα newsletters δύναται να έχουν προωθητικό (π.χ. προσφορές) ή ενημερωτικό περιεχόμενο. Σε κάθε περίπτωση είναι κατασκευασμένα σε responsive μηχανισμό ώστε να είναι ορατά από διάφορες συσκευές πρόσβασης π.χ. smartphones, tablets, H/Y.

 

icon blog ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ BLOG ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μοιραστείτε τις απόψεις σας, τα νέα του κλάδουή της ειδικότητας σας με το κοινό των ασθενών σας. Το λεγόμενο "blogging" ενισχύει το κοινό σας και ειδικότερα την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

 

Εαν επιθυμείτε να αναλάβουμε τη διαχείριση των social media σας, καλέστε μας στο 210 9658 356 ή στείλτε μας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή κάντε Like στο Facebook page μας.

Ε Π Ι Κ Ο Ι Ν Ω Ν Η Σ Τ Ε

Τ: (+30) 210.9658356

στειλτε μας email

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!