Προβολή στο διαδίκτυο

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας σε ενέργειες pay per click είναι εστιασμένοι και εξοικειωμένοι με τα προιόντα - υπηρεσίες που προσφέρετε καθώς και εκείνες τις λέξεις - κλειδιά και στρατηγικές marketing που θα σας εξασφαλίσουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Spoiler Title

icon ad

 

Στη MEDICAL PROMOTION θα επιλέξουμε τις πιο αποτελεσματικές λέξεις - κλειδιά και φράσεις, βασιζόμενοι σε στοχοποιημένη έρευνα για τη δική σας ειδικότητα, τη δική σας μονάδα υγείας. Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και προβολή διαφημίσεων στο Google, το Bing, το Facebook και το Instagram προκειμένου να προσελκύσουμε ασθενείς της περιοχής έδρευσης σας που αναζητούν τις υπηρεσίες σας.

 

 

Spoiler Title

icon ad1

 

Οι διαφημίσεις σας στο διαδίκτυο κατευθύνονται σε συγκεκριμένη σελίδα προκειμένου να εξασφαλίσουν συγκεκριμένη ανταπόκριση - ώστε άμεσα να τηλεφωνήσουν ή να στείλουν email στο ιατρείο / οδοντιατρείο / μονάδα υγείας σας. Τα λεγόμενα campaign pages μας αυξάνουν το conversion rate για τις πιο πολύτιμες υπηρεσίες σας.

 

 

 

Ελέγξτε την προέλευση των νέων ασθενών

icon ad2

 Ο έλεγχος της προέλευσης των νέων και δυνητικών ασθενών μας εξασφαλίζει τη βελτιστοποίηση των ενεργειών marketing του ιατρείου σας.

 

 

 

 

 

Spoiler Title
"]

icon analyze

Ενεργοποιήστε τη διαφημιστική σας καμπάνια χωρίς να σταματάτε την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης / διακεκριμένης προβολής σας. Με τον τρόπο αυτό, έχετε τη δυνατοτητα να βελτιώνετε το αποτέλεσμα της όποιας προβολής σας αλλά και να μειώσετε το κόστος προβολής (ανά κλικ), καταλήγοντας σε μια ιδιαίτερα κερδοφόρα καμπάνια.

 

 

 

 

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο Pay Per Click Campaigns.

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!