Λογοτυπο, συνταγολογιο, folder, κ.α.

Το λεγόμενο branding είναι ουσιαστικά το ποιός είστε ως επαγγελματίας και του τί αντιπροσωπεύει και το αντικείμενο της μονάδας υγείας σας!

O oλοκληρωμένος σχεδιασμός της ταυτότητας του επαγγελματικού σας χώρου πραγματοποιείται σε λίγα μόνο βήματα!

Στα βήματα αυτά, δημιουργούμε το λογότυπο αλλά και όλη την απαιτούμενη γραφική σας ύλη, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στη δική σας αισθητική και αντίληψη του χώρου σας!

1. Σχεδιασμός Λογοτύπου

Το λογότυπο σας αποτελεί τον πρώτο καθρέφτη τους επαγγελματισμού, της συνέπειας αλλά και του χαρακτήρα του επαγγελματικού σας χώρου - στους ασθενείς που ενδιαφέρονται για τη δραστηριότητα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Είτε ξεκινάτε τώρα την επαγγελματική σας δραστηριότητα, είτε επιθυμείτε απλά τη βελτίωση της εικόνας σας, η εξειδικευμένη ομάδα μας θα δημιουργήσει το δικό σας λογότυπο, που θα κάνει αίσθηση.

2. Ταυτότητα - Γραφική ύλη

Σας παρέχουμε τις πλέον ολοκληρωμένες λύσεις αλλά και τιμές όσον αφορά την απαιτούμενη γραφική ύλη του επαγγελματικού σας χώρου: κάρτα, συνταγολόγιο, επιστολόχαρτα.

Δώστε μια πιο ολοκληρωμένη και επαγγελματική εικόνα στον ασθενή που επικοινωνεί μαζί σας....δείξτε το μεράκι αλλά και το ενδιαφέρον σας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας, ακόμη και μέσα από το συνταγολόγιο σας!

 Επιπρόσθετα, η ομάδα μας αποθηκεύει το υλικό σας και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ζητήσετε την επανεκτύπωση του στις πλέον οικονομικές τιμές!

 3. Folder εξετάσεων / λοιπού υλικού

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε να σας προτείνουμε πλήθος επιλογών για το folder του δικού σας επαγγελματικού χώρου!

Με θήκη για την κάρτα σας ή χωρίς, με θήκη για multimedia cd / dvd ή όχι αλλά και απλά folder είναι όλα στη δική σας διάθεση, στις πλέον οικονομικές τιμές της αγοράς!

4. Έντυπο - σχεδιασμός, κειμενογραφία, παραγωγή

Ένα σωστά σχεδιασμένο έντυπο για την παρουσίαση του επαγγελματικού σας χώρου μαζί με το σωστά δομημένο κείμενο του, παρέχει στους ασθενείς σας όλη την απαιτούμενη πληροφόρηση για να επιλέξουν το δικό σας χώρο!

Το έντυπο υλικό σχεδιάζεται βάσει των δικών σας αναγκών αλλα και της δικής σας αισθητικής!

5. Λοιπό ενημερωτικό υλικό π.χ. καρτολίνες, κάρτες, κ.α.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και εκτύπωση οποιασδήποτε μορφής έντυπο υλικό χρειάζεστε για τη μεμονωμένη προώθηση και επικοινωνία με τους ασθενείς σας - δυνητικούς ή / και υφιστάμενους. Για παράδειγμα κάρτες ενημέρωσης για τη νέα σας ιστοσελίδα.

 

Εξειδικευμένα Σεμινάρια Marketing στον κλάδο της Υγείας

Παρακολουθείστε και εσεις το σεμινάριο marketing που ταιριάζει στην ειδικότητα ή στον κλάδο σας και κερδίστε για το
ιατρείο / οδοντιατρείο / οργανωμένη δομή υγείας, ένα εξατομικευμένο session στον επαγγελματικό σας χώρο,

με τον / την εισηγήτρια του σεμιναρίου που παρακολουθήσατε!

22/10 Internet Marketing για Οδοντιάτρους

29/10 Internet Marketing για Ιατρούς 

 

Ο Ι   Α Ξ Ι Ε Σ   Μ Α Σ

Ποιότητα, Συνεργασία, Ευφυία, Εξειδίκευση, Ενεργητικότητα

Δεν είναι μόνο οι υπηρεσίες που παρέχουμε, αλλά η μεθοδολογία και η εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας!