Περί εταιρείας μας

Συνεργασία MEDICAL PROMOTION - INNOVO CONSTRUCTIONS

H λειτουργικότητα σε συνδυασμό με τη ροή του περιστατικού αλλά και των εσωτερικών εργασιών του ιατρείου ή του οδοντιατρείου σας, αποτελεί βασικό συστατικό του εσωτερικού σας #marketing. Δεν ήμαστε αμέτοχοι στο κομμάτι αυτό. Λέμε την άποψη μας, σας δίνουμε οδηγίες και πλέον σας έχουμε την ιδανική λύση!Απο αρχες Δεκεμβρίου η MEDICAL PROMOTION συνεργάζεται στον τομέα κατασκευής και ανακαίνισης ιατρείου και οδοντιατρείου με την κορυφαία εταιρεία στον κλάδο INNOVO CONSTRUCTIONS.

Η INNOVO με περισσότερα απο 15 χρόνια δραστηριοποίησης στη μελέτη και κατασκευή επαγγελματικών χώρων, δημιουργεί ιατρεία και οδοντιατρεία λειτουργικά και εύχρηστα με χώρους προσιτούς, άνετους και ευχάριστους για τους ασθενείς σας. Με κύριο μέλημα τη δημιουργία χώρων γεμάτους ζεστασιά, άνεση και απόλυτα προσαρμοσμένους στο προσωπικό σας στυλ, η INNOVO αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση ιατρείων σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και προδιαγραφές. Η εργονομία των χώρων και η δημιουργία πολυμορφικών επίπλων παίζει σημαντικό ρόλο ώστε να επιτευχθεί ένα άρτιο υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Η MEDICAL PROMOTION με σκοπό την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων έχει εξασφαλίσει για όλους τους ενδιαφερόμενους ιατρούς και οδοντιάτρους ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, σε τιμές απόλυτα προσαρμοσμένες στην εποχή!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον / την αντίστοιχο σύμβουλο στο τηλέφωνο 2109658356 ή μέσω email.

MEDICAL PROMOTION

Ενημερώσου για όλες τις νέες μας υπηρεσίες και προσφορές

MEDICAL PROMOTION

 Λεωφ. Βάκχου 13
Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

T210 9658356

Search