Περί λειτουργίας

Αξιοποιήστε τον εξοπλισμό του οδοντιατρείου σας προς ώφελος του marketing σας

Η υποδομή, ο εξοπλισμός και η τεχνολογία εκάστοτε οδοντιατρείου συχνά παραβλέπεται στις ενέργειες marketing και προβολής. Όταν όμως επενδύεται στην όποια υποδομή του οδοντιατρείου σας, η όποια εφαρμογή τους συμβάλλει στην απόσβεση της επένδυσης αυτής.

Προβάλλετε τον εξοπλισμό σας και απομακρύνετε τις όποιες ανησυγχίες των ασθενών σας

H αλήθεια είναι ότι αρκετοί ασθενείς καθυστερούν οδοντιατρικές εργασίες για πολλούς λόγους. Μερικοί φοβούνται το κόστος της θεραπείας. Άλλοι θεωρούν ότι ητο δικό τους πλάνο θεραπείας θα διαρκέσει αρκετά και δεν μπορούν να το συμπεριλάβουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα. Και φυσικά υπάρχουν αυτοί που θεωρούν ότι θα πονέσουν ή γενικότερα θα νιώσουν δυσφορία.

Ακόμη και αν μερικές θεραπείες κοστίζουν περισσότερο από κάποιες άλλες, η σύγχρονη τεχνολογία σας βοηθά ως επαγγελματίες να ελέγχεται το κόστος, να επιταγχύνεται την όποια θεραπεία και να περιορίζεται την όποια δυσφορία των ασθενών σας. Εφόσον έχετε επενδύσει σε κάποια νέα τεχνολογία για να εξασφαλίσετε όλα αυτά για τους ασθενείς σας, γιατί δεν τονίζεται ακριβώς αυτό;!

Για παράδειγμα, αν η υποδομή που έχετε για μια θεραπεία εξασφαλίζει τη μείωση των απαιτούμενων επισκέψεων, ενημερώστε τους δυνητικούς ασθενείς σας.

Αντίστοιχα, αν η υποδομή αυτή εξασφαλίζει και πιο γρήγορη επούλωση κ.ο.κ.

Η προβολή με έμφαση το πόσο προσιτά, άμεσα και άνετα μπορεί ο δυνητικός ασθενής να βρεί λύση στο οδοντιατρικό του πρόβλημα είναι πολύ αποδοτική στην προσέλκυση περιστατικών.

Προβάλλετε τον εξοπλισμό σας προκειμένου να βοηθήσετε τους ασθενείς να οπτικοποιήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα

Υπάρχει και ένα μεγάλο μέρος ασθενών που αναβάλλουν θεραπείες, ιδιαίτερα αισθητικής φύσης, γιατί δεν είναι και τόσο σίγουροι για το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Εάν λοιπόν έχετε υιοθετήσει κάποιας μορφής τεχνολογία που σας βοηθά να δώσετε λύση σε αυτή την ανησυχία τους, ενημερώστε τους!

Για παράδειγμα, αν εφαρμόζετε ορθοδοντική αποκατάσταση με αόρατους νάρθηκες και έχετε επενδύσει σε κάποιο scanner τότε θα πρέπει να προωθήσετε τη δυνατότητα αυτή του εξοπλισμού σας.

Συγκεκριμένα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα quiz καταλληλότητας στις διαφημίσεις σας στα social media και να ενημερώσετε τους δυνητικούς ασθενείς σας αν ειναι κατάλληλοι για αυτή τη μέθοδο. Εαν είναι, τους προσκαλείτε για μια δωρεάν εκτίμηση περιστατικού και τους ενημερώνετε για το πώς θα μοιάζει το χαμόγελο τους μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα όταν οπτικοποιείται, προκαλεί έντονα θετικά συναισθήματα που ενθραρρύνουν την πώληση.

Εσείς προωθείτε την τεχνολογία ή κάποιο σύγχρονο εξάρτημα του οδοντιατρείου σας;

Πολλά είναι τα οδοντιατρεία που επενδύουν στις νέες τεχνολογίες. Γεγονός είναι ότι τα περισσότερα απο αυτά δεν αξιοποιούν αποτελεσματικά τις σύγχρονες υποδομές τους για λόγους marketing. Εαν το έκαναν, η απόσβεση στην όποια επένδυση θα ήταν πολύ πιο άμεση.

Εαν θέλετε και εσείς βοήθεια για την ανάπτυξη της στρατηγικής marketing και την υλοποίηση ενεργειών προβολής του οδοντιατρείου σας, ζητήστε τη βοήθεια μας ή κάντε και εσείς like στη σελίδα μας στο Facebook για περισσότερες πληροφορίες.