Περί social media

Κάντε περισσότερους δυνητικούς ασθενείς σας να διαβάσουν τις αναρτήσεις σας στα social media

Οι καθημερινές αναρτήσεις στο Facebook βοηθούν τους ασθενείς σας να αναγνωρίζουν την υπεροχή σας στη συγκεκριμένη ειδικότητα.

Εξασφαλίστε 3 έως 5 αναρτήσεις την εβδομάδα προκειμένου να εξασφαλίσετε την προσοχή όσο το δυνατόν περισσότερων ασθενών σας. Έτσι, αυξάνονται οι πιθανότητες να "σας βρούν μπροστά τους" όταν σκέφτονται τον προγραμματισμό ενος ραντεβού τους.

Το θέμα είναι, πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε περισσότερους χρήστες να διαβάζουν τις αναρτήσεις σας στο Facebook; Υπάρχει κάποιος απλός τρόπος για να ενισχύσετε το λεγόμενο "reach" της κάθε σας ανάρτησης ακόμη και σε νέους δυνητικούς ασθενείς;

H απλή απάντηση είναι ΝΑΙ.

Πώς; Mε μια μικρή διαφήμιση στο Facebook για την προώθηση της εκάστοτε ανάρτησης σας. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί επαγγελματίες - που συνεργαζόμαστε - ξοδεύουν ακόμη και μόνο 5€ για να εξασφαλίσουν μεγάλη επισκεψιμότητα για εκάστοτε "ενδιαφέρουσα" ανάρτηση τους ακόμη και απο νέους δυνητικούς χρήστες της Facebook page τους.

Ποιές αναρτήσεις θα πρέπει να προωθήσετε; Αυτό είναι μεγάλο θέμα.

Σας προτείνουμε πρώτα απ'όλα να καθορίσετε την ίδια της στρατηγική marketing σας και μετά να δείτε πώς θα αξιοποιήσετε τα social media.

Για να σας απλοποιήσουμε τη διαδικασία μιλήστε με τους ειδικούς μας, στο τηλέφωνο 2109658356.