Περί διαδικτύου

Μη βάζεις όριο στο περιεχόμενο της σελίδας σου!

Μπορεί να έχετε την πιο όμορφη, SEO - βελτιστοποιημένη και εύκολα πλοηγήσιμη ιστοσελίδα..αλλά δε θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε ασθενείς εάν δεν έχετε το κατάλληλο περιεχόμενο.

Οι ασθενείς θέλουν και χρειάζονται το "συναισθηματικό" δέσιμο με τους επαγγελματίες υγειας που εμπιστεύονται. Θέλουν να γνωρίζουν ότι ο ιατρός ή ο οδοντίατρος τους ενδιαφέρεται για αυτούς και κατανοεί τις ανάγκες τους. Δυστυχώς όμως οι επαγγελματίες υγειας συντάσσετε κειμενα βάσει των δικών σας κριτηρίων και όχι των ασθενών σας.

Για παράδειγμα, χρησιμοποιείτε τις λέξεις "εμείς" και "μας" εκτενώς στα όποια κείμενα. Για τους περισσότερους ασθενεις αυτές αποτελουν λέξεις - φραγμούς δίνοντας την εικόνα ότι ο ιατρός ή οδοντίατρος δεν ενδιαφέρεται για τον ασθενή.

Ο ασθενής σας θέλει να γνωρίζει τί μπορείτε να κάνετε για αυτόν /ην και πώς αυτό θα τον / την βοηθήσει. Θέλουν να γνωριζουν ότι συμπάσχετε με τον πόνο τους ή το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν. Σημαντική διαφορά σε αυτο κάνει η χρήση των λέξεων "εσύ", "δικό σας", κ.ο.κ.

Εαν δεν αισθάνεστε άνετα με το προτεινόμενο αυτό ύφος γραφής, συνεργαστείτε με κάποιον επαγγελματία που κατανοεί την αμεσότητα που θα πρέπει να έχουν τα κείμενα σας και μπορεί να εξασφαλίσει το απαιτούμενο ασθενό-κεντρικό ύφος στην ιστοσελίδα σας.