Μεταφέρουμε την ιστορία σας στο διαδίκτυο για να προσελκύσουμε κοινό άμεσου ενδιαφέροντος!

Content-Marketing.png
01
Δημοσιεύουμε ποιοτικό περιεχόμενο
2
Δίνουμε κίνητρο στο απευθυνόμενο κοινό να σας μάθει, να σας εμπιστευθεί και να του "αρέσετε"!
3
Το απευθυνόμενο κοινό έχει "πεισθεί" για την υπεροχή σας στο αντικείμενο των παρεχόμενων υπηρεσιών σας και επιθυμεί να συνεργασθεί μαζί σας!

Βελτιώνουμε τη θέση της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης

Δημιουργούμε και προωθούμε πρωτότυπο περιεχόμενο σχετικό με το αντικείμενο των υπηρεσιών σας με τη μορφή άρθρων, Social Media, Press Releases, Guest Blogging, Infographics, Video και όχι μόνο.

Παραδοσιακά, το marketing έγκειται στην προσέλκυση όσο το δυνατόν περισσοτέρων ασθενών.

Το marketing περιεχομένου (content marketing) για επαγγελματίες και μονάδες υγείας είναι μια στρατηγική προσέγγιση marketing που βασίζεται στη δημιουργία και κοινοποίηση πολύτιμου περιεχομένου, σχετικό με το αντικείμενο δραστηριότητας και το "χτίσιμο" σχέσεων.

Σε αντίθεση με την άμεση προβολή των παρεχόμενων υπηρεσιών σας, παρέχεται χρήσιμη πληροφορία και επιτρέπεται στους δυνητικούς ασθενείς σας να αντιληφθούν την κουλτούρα της μονάδας υγείας σας.

Ένας απο τους καλύτερους τρόπους διάχυσης αυτού του περιεχομένου είναι μέσω των social media.

Μέσα απο τις διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook και το Instagram, μπορείτε να διατηρείτε επαφή με τη βάση των ασθενών σας, να ενισχύεται την αναγνωρισιμότητα του brand και του ονόματος σας, να προσεγγίζετε κοινό που διαθέτει όλα τα απαιτούμενα χαρακτηριστικά για να μετατραπεί σε πραγματικούς ασθενείς σας.

Και όλα αυτά φανταστείτε σε πολύ μικρότερη δαπάνη σε σχέση με παραδοσιακά μέσα προβολής και διαφήμισης.

ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

ΕΠΙΛΥΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

  • Παραθέτουμε περιεχόμενο που αξίζει να γίνει shared στα social media
  • Διατηρείτε επαφή με το κοινό σας σε τακτικά χρονικά διαστήματα!

Το κοινό σας αναζητεί πληροφόρηση και περιεχόμενο που θα λύσουν κάποιο πρόβλημά του και όχι για διαφημιστικά μηνύματα.

Εξασφαλίστε στο κοινό σας αυτή την πληροφορία και η εμπιστοσύνη, η αξιοπιστία και το κύρος που θα καλλιεργήσετε, θα οδηγήσει σε πωλήσεις ενώ παράλληλα θα έχετε ήδη ενημερώσει για τα πλεονεκτήματα της εκάστοτε παρεχόμενης υπηρεσίας.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε?

Για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε καλύτερα πώς δουλεύει το content marketing σας προσφέρουμε δωρέαν ενημέρωση στο δικό σας χώρο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μας, ο/η εξειδικευμένος σύμβουλος μας αντιλαμβάνεται τους δικούς σας στόχους και προσδοκίες απο την καμπάνια και αντίστοιχα σας προτείνει τον πιο αποτελεσματικό τρόπο υλοποίησης της.

Καλέστε μας στο 210 9658356