Συχνές Ερωτήσεις

Έχετε απορία?Αν δεν βρείτε την απάντηση σας ακολούθως στα πιο συνήθη ερωτήματα, επικοινωνήστε μαζί μας είτε μέσω email στο marketing@medicalpromotion.gr ή τηλεφωνικά στο 210 9658356


Ποιές είναι οι παρεχόμενες υπηρεσίες της MEDICAL PROMOTION?

Παρέχουμε μια μεγάλη ποικιλία απο υπηρεσίες που αφορούν το marketing όπως παραδοσιακό marketing, internet marketing (e-media, social media, κατασκευή ιστοσελίδας, web design, hosting ιστοσελίδας, SEO και PPC), εκπαίδευση προσωπικού (π.χ. εξυπηρέτησης ασθενών) και άλλες υπηρεσίες εκπαίδευσης όπως εκπαίδευση ιατρικών επισκεπτών και φυσικά consulting.

Μπορείτε να αναλάβετε και μικρού budget έργα?

Φυσικά! Αναλαμβάνουμε βασικά πακέτα digital marketing που μπορεί να ξεκινούν απο ακόμη και 60€ ανά μήνα. Όλα α όσοα χρειάζονται είναι το αρχικό ΔΩΡΕΑΝ σας ραντεβού γνωριμίας για να ξεκινήσουμε!

Πως επιλέγω τη σωστή εταιρεία marketing?

Εαν ψάχνετε για ποσοτικά αποτελέσματα και εξασφάλιση βελτιστοποίησης της τελικής σας εικόνας, η τεχνογνωσία στο αντικείμενο και η επαναλαμβανόμενη υλοποίηση επιτυχημένων καμπανιών είναι τα βασικά κριτήρια σας.

Με ποιές ειδικότητες συνεργάζεστε?

Συνεργαζόμαστε με μεμονωμένους επαγγελματίες αλλά και πιο οργανωμένες δομές από τόσους κλάδους υγείας, που είναι δύσκολα να τις απαριθμήσουμε. Επι της ουσίας διαθέτουμε εμπειρία από όλες σχεδόν τις ιατρικές, οδοντιατρικές και παριατρικές ειδικότητες.

Μπορώ να έχω πολλαπλούς στόχους marketing?

Η πλειοψηφία των πελατών μας έχουν πολλούς στόχους. Εμείς στη MEDICAL PROMOTION θα προσεγγίσουμε όλους τους στόχους σας και θα περιλαμβάνονται συνολικά στην στρατηγική μας πρόταση. Ωστόσο η επίτευξη τους εξαρτάται από την κατάρτιση του σωστού αρχικού πλάνου και για αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Πώς θα ξέρω ότι οι ενέργειες θα έχουν αποτέλεσμα?

Δε το γνωρίζετε και το κυριότερο δεν μπορεί κανείς να σας το υποσχεθεί! Εαν ωστόσο ακολουθήσετε τις συστάσεις της MEDICAL PROMOTION, που βασίζονται στη 14ετη δραστηριοποίηση μας στον κλάδο, η πιθανότητα επιτυχίας σας μεγιστοποιείται.

Πώς ξεκινώ τη συνεργασία μου με τη MEDICAL PROMOTION?

Οι επιλογές είναι πολλές. Μπορείτε να ξεκινήσετε μέσω της παρακολούθησης κάποιου από τα σεμινάρια μας. Αντίστοιχα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να προγραμματίσουμε μια συνάντηση στο δικό σας χώρο. Για αρκετούς δε ενδιαφερόμενους, ιδιαίτερα για όσους εδρεύουν εκτος Αττικής, υιοθετούμε τις λύσεις σύγχρονης τεχνολογίας για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Είναι το marketing υπηρεσιών υγείας δεοντολογικό?

Ο εν ενεργεία κώδικας δεοντολογίας τόσο στον οδοντιατρικό όσο και στον ιατρικό κλάδο, ορίζει τους περιορισμούς και τις επιτρεπόμενες ενέργειες marketing της δραστηριότητας σας. Η πολυετής δραστηριότητα μας στον κλάδο, σας επιτρέπει την υιοθέτηση πρακτικών και ενεργειών πλήρως εναρμονισμένων με την υφιστάμενη νομοθεσία. Στα 14+ χρόνια δραστηριότητας μας, συνεργαζόμαστε με εκατοντάδες επαγγελματίες υγείας και έως σήμερα δεν έχει κανείς παραπεμφθεί σε πειθαρχικό συμβούλιο λόγω των ενεργειών μας.

Κι αν δεν είμαι άνετος με το marketing του ιατρείου / οδοντιατρείου μου?

Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε και ο μοναδικός / η. Το καθε αυτού marketing μιας μονάδας υγείας συχνά συγχέεται με την προκλητική και επιθετική διαφήμιση.. κάτι το οποίο είναι ακόμη και έως σήμερα παράνομο για το χώρο της υγείας. Επιπρόσθετα, ενδέχεται εφαρμογές άλλων συναδέλφων σας να σας έχουν ενοχλήσει μιας και ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται στο επιστημονικό τους / σας κύρος. Εσείς θα πρέπει να θεωρείται το marketing ως έναν τρόπο απλά να προσελκύσετε ή να διατηρήσετε τους ασθενείς που επιθυμείτε, να καλλιεργήσετε πιο γερές βάσεις σύστασης και φυσικά να αυξήσετε τα έσοδα σας. Επικεντρωθείτε σε αυτά του τα ωφέλη.

Είναι το marketing επικίνδυνο?

Όταν γίνεται με το σωστό τρόπο, το marketing μπορεί στην πραγματικότητα να μειώσει τον όποιο κίνδυνο και στην τελική να ενισχύσει την εικόνα σας, είτε ως επαγγελματίας είτε ως μονάδα. Στην πραγματικότητα, πολλαπλές μελέτες προτείνουν ότι είναι πολύ πιο επικίνδυνο να μην υιοθετείτε ενέργειες marketing για την όποια μονάδα υγείας εκπροσωπείτε. Εμείς, μάλιστα, το έχουμε δεί στην πράξη. Στη MEDICAL PROMOTION, οι όποιες ενέργειες marketing δεν ενέχουν κάποιο κίνδυνο και είναι όλα σύμφωνα με τους ισχύοντες, ανά ειδικότητα, κώδικες δεοντολογίας.

Τι να κάνω αν το προσωπικό και οι συνεργάτες μου είναι διστακτικοί ως προς το marketing?

Οι περισσότεροι επαγγελματίες που αντιστέκονται στο marketing είναι αυτοί που συνήθως το εξισώνουν με τη διαφήμιση, η οποία αποτελεί μέρος του marketing. Η διαφήμιση είναι μόνο ένα μέρος ενός ολοκληρωμένου marketing plan. Άλλες ενέργειες περιλαμβάνουν το branding, εσωτερικό marketing, digital marketing, τιμολόγηση και στρατηγική σύστασης περιστατικών. Όταν οι συνεργάτες και το προσωπικό σας κατανοήσουν ότι το marketing αφορά την προσέλκυση των "κατάλληλων" ασθενών, το χτίσιμο συστάσεων και τη δημιουργία εσόδων θα βάλουν στην άκρη τις όποιες αντιρρήσεις τους και θα επιβραβεύσουν τις επιλογές σας.

Είναι δυνατόν να ασχολούμαι με το marketing και ταυτόχρονα να βλέπω ασθενείς?

Βασικά με τα προγράμματα μας και την εμπειρία μας, εμείς κάνουμε την περισσότερη δουλειά περιλαμβανομένου το σχεδιασμό και την υλοποίηση των όποιων ενεργειών για λογαριασμό σας. Ξέρουμε ότι θέλετε να έχετε τον έλεγχο! Ξέρουμε ότι πρώτα απ'όλα είστε επιστήμονας και κατ' επέκταση επαγγελματίας. Για αυτό άλλωστε θα λάβετε τα πάντα γραπτά και θα σας συμβουλέψουμε για τον καλύτερο τρόπο να τα υλοποιήσετε. Δική μας επιθυμία είναι η δική σας επιτυχία και για αυτό σας βοηθάμε να χρησιμοποιήσετε όλα τα απαιτούμενα εργαλεία για να εξασφαλίσετε τους στόχους σας.