Συχνές Ερωτήσεις

Πως επιλέγω τη σωστή εταιρεία marketing?

Εαν ψάχνετε για ποσοτικά αποτελέσματα και εξασφάλιση βελτιστοποίησης της τελικής σας εικόνας, η τεχνογνωσία στο αντικείμενο και η επαναλαμβανόμενη υλοποίηση επιτυχημένων καμπανιών είναι τα βασικά κριτήρια σας.

Με ποιές ειδικότητες συνεργάζεστε?

Συνεργαζόμαστε με μεμονωμένους επαγγελματίες αλλά και πιο οργανωμένες δομές από τόσους κλάδους υγείας, που είναι δύσκολα να τις απαριθμήσουμε. Επι της ουσίας διαθέτουμε εμπειρία από όλες σχεδόν τις ιατρικές, οδοντιατρικές και παριατρικές ειδικότητες.

Μπορώ να έχω πολλαπλούς στόχους marketing?

Η πλειοψηφία των πελατών μας έχουν πολλούς στόχους. Εμείς στη MEDICAL PROMOTION θα προσεγγίσουμε όλους τους στόχους σας και θα περιλαμβάνονται συνολικά στην στρατηγική μας πρόταση. Ωστόσο η επίτευξη τους εξαρτάται από την κατάρτιση του σωστού αρχικού πλάνου και για αυτό είμαστε εμείς εδώ.

Πώς θα ξέρω ότι οι ενέργειες θα έχουν αποτέλεσμα?

Δε το γνωρίζετε και το κυριότερο δεν μπορεί κανείς να σας το υποσχεθεί! Εαν ωστόσο ακολουθήσετε τις συστάσεις της MEDICAL PROMOTION, που βασίζονται στη 14ετη δραστηριοποίηση μας στον κλάδο, η πιθανότητα επιτυχίας σας μεγιστοποιείται.

Πώς ξεκινώ τη συνεργασία μου με τη MEDICAL PROMOTION?

Οι επιλογές είναι πολλές. Μπορείτε να ξεκινήσετε μέσω της παρακολούθησης κάποιου από τα σεμινάρια μας. Αντίστοιχα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να προγραμματίσουμε μια συνάντηση στο δικό σας χώρο. Για αρκετούς δε ενδιαφερόμενους, ιδιαίτερα για όσους εδρεύουν εκτος Αττικής, υιοθετούμε τις λύσεις σύγχρονης τεχνολογίας για την εξυπηρέτηση των αναγκών τους.

Είναι το marketing υπηρεσιών υγείας δεοντολογικό?

Ο εν ενεργεία κώδικας δεοντολογίας τόσο στον οδοντιατρικό όσο και στον ιατρικό κλάδο, ορίζει τους περιορισμούς και τις επιτρεπόμενες ενέργειες marketing της δραστηριότητας σας. Η πολυετής δραστηριότητα μας στον κλάδο, σας επιτρέπει την υιοθέτηση πρακτικών και ενεργειών πλήρως εναρμονισμένων με την υφιστάμενη νομοθεσία. Στα 14+ χρόνια δραστηριότητας μας, συνεργαζόμαστε με εκατοντάδες επαγγελματίες υγείας και έως σήμερα δεν έχει κανείς παραπεμφθεί σε πειθαρχικό συμβούλιο λόγω των ενεργειών μας.

MEDICAL PROMOTION

Ενημερώσου για όλες τις νέες μας υπηρεσίες και προσφορές

MEDICAL PROMOTION

 Λεωφ. Βάκχου 13
Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη 16672

T210 9658356

Search