Λογότυπο, Branding

Design & Branding

Κερδιστε τις εντυπωσεις απο την αρχη!

Το λεγόμενο branding είναι ουσιαστικά το ποιός είστε ως επαγγελματίας και του τί αντιπροσωπεύει και το αντικείμενο της μονάδας υγείας σας!

O oλοκληρωμένος σχεδιασμός της ταυτότητας του επαγγελματικού σας χώρου πραγματοποιείται σε λίγα μόνο βήματα! Στα βήματα αυτά, δημιουργούμε το λογότυπο αλλά και όλη την απαιτούμενη γραφική σας ύλη, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στη δική σας αισθητική και αντίληψη του χώρου σας!

Το λογότυπο σας αποτελεί τον πρώτο καθρέφτη τους επαγγελματισμού, της συνέπειας αλλά και του χαρακτήρα του επαγγελματικού σας χώρου - στους ασθενείς που ενδιαφέρονται για τη δραστηριότητα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας.

Έτσι, είτε ξεκινάτε τώρα την επαγγελματική σας δραστηριότητα, είτε επιθυμείτε απλά τη βελτίωση της εικόνας σας, η εξειδικευμένη ομάδα μας θα δημιουργήσει το δικό σας λογότυπο, που θα κάνει αίσθηση.

 

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

15 χρονια εμπειρια

15 σχεδον χρονια, δημιουργουμε και υλοποιουμε το branding των πιο απαιτητικων επαγγελματιων και των μεγαλυτερων μοναδων υγειας.

μοναδικα σχεδια

οι ταλαντουχοι και εμπειροι γραφιστες μας, δημιουργουν μοναδικα σχεδια βασει του δικου σας αρχικου briefing

ευχαριστημενοι πελατες

15 σχεδον χρονια, δημιουργουμε και υλοποιουμε το branding των πιο απαιτητικων επαγγελματιων και των μεγαλυτερων μοναδων υγειας.

πλεον του branding σας, μπορει να σας ενδιαφερει...

ενημερωτικα εντυπα, folders

referral packs

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα

210 9658356 ή marketing@medicalpromotion.gr


Διαφορετικά, συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.