Το Marketing Agency για Νοσοκομεία & Μονάδες Υγείας που μπορείτε να εμπιστευτείτε

Γνωρίζοντας από μέσα τον κλάδο της Υγείας, με εχέγγυο μας τις δεκαετίες εμπειρίας μας στον εξειδικευμένο τομέα του marketing υπηρεσιών υγείας, σε συνδυασμό με το δημιουργικό μας πάθος για υπεροχή, χτίζουμε ηγετικά σχήματα, ενισχύουμε τη σχέση σας με τους ασθενείς και φυσικά εξασφαλίζουμε νέα έσοδα για τη δική σας μονάδα!

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ / ΜΟΝΑΔΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Ενισχύουμε το Brand και τα Έσοδα σας

Οι σύμβουλοι μας marketing νοσοκομείων, διαθέτουν δεκαετίες εμπειρίας αναπτύσσοντας μοναδικά, βασισμένα σε δεδομένα, προγράμματα για να βοηθήσουν τα νοσοκομεία και άλλους ιατρικούς οργανισμούς να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια στο marketing, να προβλέψουν και να ανταποκριθούν στις τάσεις marketing νοσοκομείου και να υπερβούν τους επιχειρηματικούς στόχους.

Η δραστηριότητα μας βασίζεται κυρίως σε μακροπρόθεσμες συνεργασίες marketing με ικανοποιημένους πελάτες σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ωστόσο, μπορούμε επίσης να συνδυάσουμε τις υπηρεσίες μας για να παρέχουμε τις ακριβείς λύσεις που χρειάζεστε, επιτρέποντάς σας να επιτύχετε τους στόχους διαφήμισης και marketing της μονάδας σας, είτε διαθέτετε μια σχετική ομάδα είτε όχι.

grammi healthcare

Γιατί η Μονάδα σας να συνεργασθεί με τη MEDICAL PROMOTION;

Για να διατηρηθείτε στον εξαιρετικά ανταγωνιστικό, καινοτόμο ιατρικό τομέα, χρειάζεστε μια εταιρεία ψηφιακού marketing που κατανοεί κι εξειδικεύεται στην υγειονομική περίθαλψη. Κι εμείς έχουμε βοηθήσει πολλές μονάδες κι επιχειρήσεις υγείας, διαφόρων μεγεθών, να επιτύχουν το στόχο τους.
H προσέγγιση μας; Καινοτόμες marketing τεχνικές βασιζόμενες σε λύσεις τελευταίας τεχνολογίας και καλών πρακτικών, όλα προσαρμοσμένα και δοκιμασμένα στο χώρο της υγείας. 

Επέκταση ψηφιακής παρουσίας

Βελτίωση online παρουσίας & reviews

Αύξηση συστάσεων ασθενών

Προσέλκυση επαγγελματιών υγείας

Αύξηση εσόδων μονάδας

grammi healthcare

Αξιοποιήστε τις Υπηρεσίες Marketing Νοσοκομείων και Κατακτήστε τους Επιχειρηματικούς σας Στόχους

Κοιτάμε τη μεγαλύτερη εικόνα.

Σας εκπαιδεύουμε στις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές marketing για το χώρο της Υγείας κι εκπαιδεύουμε την ομάδα σας στο πώς να μετατρέψουν δυνητικούς σε πραγματικούς ασθενείς.

μιλήστε μαζί μας

Το Marketing του Νοσοκομείου μπροστά στις συνεχείς Εξελίξεις της Ιατρικής

Εάν θέλετε να διαφοροποιήσετε τη μονάδα σας ή το σύστημα παρεχόμενων υπηρεσιών σας από τον ανταγωνισμό, να χτίσετε ένα αναγνωρίσιμο brand, να φέρετε μέσα νέους ασθενείς, να εκπαιδεύσετε το κοινό σας κ.α... το hospital marketing agency μας παρέχει λύσεις που ενισχύουν το brand σας κι ανταποκρίνονται επιτυχώς στις οργανωτικές σας ανάγκες.   

Στηρίζουμε την in-house ομάδα marketing σας με εξειδικευμένες λύσεις, πλήρως προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

μιλήστε μαζί μας

Οι Υπηρεσίες Μας

Ιστοσελίδα για Νοσοκομείο

Ιστοσελίδα για Νοσοκομείο

Social Media για Νοσοκομείο

Social Media για Νοσοκομείο

Διαφημίσεις για Νοσοκομείο

Διαφημίσεις για Νοσοκομείο

Reputation Management για Νοσοκομείο

Reputation Management για Νοσοκομείο

PPC Διαχείριση για Νοσοκομείο

PPC Διαχείριση για Νοσοκομείο

Εμπιστευθείτε την ομάδα μας για τις ανάγκες marketing του νοσηλευτικού σας οργανισμού! Η ομάδα των ειδικών μας γνωρίζει πώς να χτίσει το brand σας, να σας φέρει leads και να αυξήσει τα έσοδα σας με στρατηγικές εξατομικευμένες στις ανάγκες σας.

Προκειμένου να διαφοροποιηθείτε στο ολοένα και πιο ανταγωνιστικό περιβάλλον της αγοράς υγείας, οι υφιστάμενοι και μελλοντικοί ασθενείς σας θα πρέπει να σας βρίσκουν online.

Πώς μπορεί η MEDICAL PROMOTION να σας βοηθήσει να φτάσετε στο στόχο σας;

Εξασφαλίστε μια user-friendly ιστοσελίδα με ολοκληρωμένη ενημέρωση για τον ασθενή και SEO βελτιστοποιημένη

Ενισχύστε το brand awareness για τη μονάδα υγείας σας, τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας, τους επαγγελματίες, κ.α.

Καθοδηγήστε τους εν δυνάμει ασθενείς σας μέσω στρατηγικών social media και content marketing

Αναδείξτε τη διαφορά σας, παρέχοντας πληροφόρηση για συγκεκριμένες παθήσεις και δυνητικές θεραπευτικές επιλογές

Γιατί να συνεργαστείτε με ένα Εξειδικευμένο στην Υγεία Marketing Agency;

Θέλετε λοιπόν να προβείτε στο marketing της κλινικής σας, αλλά δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε; Έχετε πάντα την επιλογή να συνεργαστείτε με μια εταιρεία που ειδικεύεται στο marketing υπηρεσιών υγείας (healthcare marketing).

Δείτε πώς μπορούμε εμείς να σας βοηθήσουμε...
01

Μοναδική Τεχνογνωσία στην Υγεία

Δεν είναι όλα τα marketing agencies ίδια! Εάν πρόκειται να συνεργαστείτε με κάποιο, επιλέξτε ένα που έχει άμεση κι εξειδικευμένη γνώση της αγοράς υγείας. Ένα marketing agency με εμπειρία στις κλινικές: κατανοεί τον ιατρικό χώρο, τον ανταγωνισμό των επαγγελματιών και το ταξίδι του ασθενή. Αυτά τα agencies, όπως και η MEDICAL PROMOTION, έχουν ήδη συνεργασθεί με ποικίλες μονάδες του κλάδου αλλά και μεμονωμένους επαγγελματίες. H εξειδικευμένη ομάδα marketing γνωρίζει τί χρειάζεστε, πώς να προσεγγίσει το κοινό σας, ποιο είναι το κοινό σας, τη δεοντολογία αλλά και τη ψυχολογία των ασθενών που απευθύνεστε προκειμένου να επικοινωνήσει όσο γίνεται πιο αποτελεσματικά το μήνυμα σας.
02

Γνώση της εισερχόμενης ροής Ασθενών

Το καλύτερο marketing agency υπηρεσιών υγείας κατανοεί τι συμβαίνει στο ταξίδι εισορής ενός ασθενή. Γνωρίζουν τις πληροφορίες που αναζητεί ο ασθενής σε μία ιστοσελίδα, που εμπιστεύεται τα σχόλια και κυρίως τη διαδικασία ωρίμανσης που απαιτείται για τον προγραμματισμό του ραντεβού του. Αυτό είναι σημαντικό για την ανάπτυξη κι υλοποίηση μιας αποτελεσματικής στρατηγικής marketing που στοχεύει σε μια συγκεκριμένη βάση ασθενών. Στην πραγματικότητα, δεν είναι όλες οι παρεχόμενες θεραπείες ίδιες, έτσι η ομάδα που γνωρίζει την αξία ανά ασθενή είναι αυτή που καθορίζει το παιχνίδι. Όπως άλλωστε γνωρίζετε, κάποιοι είναι υφιστάμενοι ασθενείς που ξανάρχονται και άλλοι που δεν ξανά-έρχονται. Αντίστοιχα, όλα καθετοποιούνται.
το όνομα σας ή την επωνυμία σας
email σας
Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2024 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
ΣΕΔΕ ΜΕΛΟΣ
https://wa.me/306945277051