Οδηγήστε τους κατάλληλους ασθενείς στην κλινική σας δοκιμή με αποδεδειγμένες στρατηγικές Marketing


Αδιαμφισβήτητα, η εγγραφή συμμετεχόντων σε μια κλινική δοκιμή υψηλής εξειδίκευσης αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση.

Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε την απαιτούμενη digital marketing καμπάνια για να προωθήσετε τη συνεργασία σας με την κοινωνία, να προσελκύσετε διαφορετικούς συμμετέχοντες και να βρείτε τους κατάλληλους υποψήφιους ασθενείς όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Βοηθάμε εκπαιδευτικά ιδρύματα, διευθύνσεις νοσοκομείων και ανεξάρτητους ερευνητικούς οργανισμούς να βρούν, να προσελκύσουν και να εγγράψουν ασθενείς - στόχος για κλινικές δοκιμές. 


clinical trial marketing

Επιταχύνετε την εγγραφή ασθενών σε κλινικές δοκιμές με απαράμιλλη δεξιότητα και εμπειρία

Εγγράψτε περισσότερους πελάτες υψηλής ποιότητας για κλινικές δοκιμές φάσης 2 και φάσης 3 με τις καινοτόμες, βασισμένες σε δεδομένα και εξατομικευμένες στρατηγικές marketing.

Συνεργαζόμαστε με γιατρούς ή ιατρικές μονάδες με ασθενείς που θα ήθελαν να προτείνουν για κλινικές δοκιμές. Υποστηρίζουμε επίσης CROs (οργανισμούς κλινικής έρευνας) που θέλουν να συμπληρώσουν τις προσπάθειες εγγραφής ασθενών τους, κάτι που βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας κλινικών δοκιμών.

Ξεκινήστε Άμεσα να Προσελκύετε Νέους Ασθενείς

CONTENT MARKETING

Αιχμαλωτίστε την προσοχή του κοινού - στόχου σας με περιεχόμενο που είναι σχετικό με το αντικείμενο της μελέτης, επίκαιρο και φυσικά ελκυστικό.

PAID SEARCH

Ο γρηγορότερος τρόπος για την επίτευξη νέων ραντεβού ασθενών, οι στρατηγικές μας για τη διαφήμιση αναζήτησης και προβολής λαμβάνουν περισσότερα κλικ.

ΟΡΓΑΝΙΚΗ & ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΑ SOCIAL

Λάβετε μέρος στη συζήτηση στο διαδίκτυο, δημιουργήστε το breand σας και στείλτε ισχυρή παρουσία στην Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης.

SEO

Αξιοποιήστε το SEO για να καταταγείτε στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης που έχουν μεγαλύτερη σημασία για τους ασθενείς.

Προσφέρουμε διαφήμιση με επίκεντρο τον ασθενή, branded ιστοσελίδες κλινικών δοκιμών και ισχυρές στρατηγικές marketing και βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO), που χρειάζεστε για επιτυχημένη εγγραφή ασθενών σε κλινικές δοκιμές.

Σχετικά Άρθρα

Η εταιρεία μας ανέλαβε το σχεδιασμό όλης της απαιτούμενης υποδομής για την υποστήριξη των μονάδων και επαγγελματιών υγείας

...
Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2024 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
ΣΕΔΕ ΜΕΛΟΣ
https://wa.me/306945277051