ολοκληρωμένη υποστήριξη marketing

για τη φαρμακευτική / ιατροτεχνολογική εταιρεία κάθε μεγέθους

Δίνουμε ζωή στο προϊόν σας! Αφήστε μας να πούμε την ιστορία του..

Στη MEDICAL PROMOTION ο στόχος μας είναι να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες βασιζόμενες στην πραγματική σας ανάγκη αλλά και μετρήσιμης αποτελεσματικότητας!

Digital Marketing

Σχεδιασμός κι ανάπτυξη ιστοσελίδων, apps, newsletter και edetails, ιατρικά κείμενα και online media marketing - η MEDICAL PROMOTION σας παρέχει ένα one-stop shop για το δικό σας digital project.

Σας παρέχουμε τη δική σας ομάδα πωλήσεων

Κι όμως ναι! Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό της δικής σας εταιρείας ή της δικής σας ομάδας προιόντων το σχεδιασμό στρατηγικής πωλήσεων αλλά και την υλοποίηση της προώθησης / πώλησης ομάδας προιόντων σας.

Μαθαίνουμε το προιόν σαν να ήταν δικό μας. Και με μεράκι, εξασφαλίζουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα δηλ. την επίτευξη της σύστασης από το κοινό - στόχο της δικής σας επιλογής σε Αττική, Θεσσαλονίκη ή σε όλη την Ελλάδα.

μιλήστε μαζί μας

Σεμινάρια / Ημερίδες

Δεν είμαστε άλλη μια εταιρεία που διοργανώνει σεμινάρια, ημερίδες και κάθε άλλης μορφής εκδήλωσης για τις δικές σας εσωτερικές ανάγκες.

Κάνουμε κάτι διαφορετικό..
Σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε μια διαφορετικού είδους παροχή στους επαγγελματίες ειδικότητας της επιλογής σας, που θα εκτιμήσουν πολύ περισσότερο από κάθε τί! Κι αυτό δεν είναι δικό μας συμπέρασμα αλλά από τους ίδιους τους managers άλλων φαρμακευτικών εταιρειών που μας έχουν εμπιστευθεί.

Ειδικότερα, αναλαμβάνουμε για λογαριασμό σας την υλοποίηση σεμιναρίων εκπαίδευσης επαγγελματιών / συνεργατών σας στους τομείς του ιατρικού επιχειρείν και marketing. Η πλειοψηφία των ιατρών ή οδοντιάτρων χρειάζονται υποστήριξη πλέον στη διαχείριση του ίδιου τους του ιατρείου αλλά και στο δικό τους branding.

Εσείς θέλετε να αποδείξετε ότι νοιάζεστε για το δικό τους well being όχι μόνο ως άνθρωποι αλλά και ως επαγγελματίες. Τί καλύτερος τρόπος λοιπόν να συσφίξετε τις σχέσεις σας από ένα 2-3ήμερο σε κάποιον προορισμό μαζί με εκπαίδευση προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες τους..;!

Ήδη το εφαρμόζουμε για λογαριασμό εταιρειών από το 2014. Οι εκπρόσωποι των εταιρειών μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι και το ίδιο και οι επαγγελματίες.

μιλήστε μαζί μας

Ενδεικτικοί Πελάτες

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9
Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2022 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.

Search

https://wa.me/306945277051