ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ

MARKETING & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

στη ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Δίνουμε ζωή στο προϊόν σας! Ας πούμε την ιστορία του..

Στη MEDICAL PROMOTION ο στόχος μας είναι να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες βασιζόμενες στην πραγματική σας ανάγκη αλλά και μετρήσιμης αποτελεσματικότητας!
Το τοπίο συνεχώς μεταβάλλεται. Συνεχείς αλλαγές στο περιβάλλον και τους όρους δραστηριοποίησης σας, στον ανταγωνισμό, στο απευθυνόμενο κοινό και στα μέσα επικοινωνίας...

Στη MEDICAL PROMOTION σας παρέχουμε τις λύσεις για να "συνδεθείτε" με τους πελάτες σας, ασθενείς ή επαγγελματίες έτσι ώστε το προιόν σας να φτάνει στον τελικό σας καταναλωτή κι ασθενή.

Αναλαμβάνουμε για την

κάθε Εταιρεία

Πωλήσεις

Σας βοηθάμε να δημιουργήσετε ή / και να διευρύνετε το δικό σας δίκτυο πωλήσεων, χτίζοντας ισχυρές σχέσεις για να προωθήσετε το δικό σας προιόν ή υπηρεσία στο κοινό σας, σε επαγγελματίες υγείας.

Ενημέρωση Ασθενών

Αντιμετωπίζοντας τους ασθενείς σας ως digital creatures, παρέχουμε όλα τα απαιτούμενα εργαλεία για να συνδεθούμε μαζί τους ψηφιακά ώστε να ενισχύσουμε την ενημέρωση τους για συγκεκριμένα προβλήματα υγείας / παθήσεις ή το μη συνταγογραφούμενο προιόν σας.

Digital Campaigns

Διαθέτοντας in-house ομάδα digital αλλά και απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο, παρέχουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη με εφαρμογές απόλυτα σύμφωνες με την υφιστάμενη δεοντολογία.

Προβολή Brand

Σας παρέχουμε μια τέλεια ιστοσελίδα, λανσάρουμε το προιόν σας, δημιουργούμε μια "ζωντανή" social media παρουσία και προβολή των προιόντων / υπηρεσιών σας μέσα από τα κατάλληλα digital κανάλια.

Πώς δίνουμε

Λύση

στις συνήθεις Ανάγκες σας

Digital Marketing Strategy

Ένα ζωτικής σημασίας εργαλείο στρατηγικής για να στοχεύσετε το κοινό σας, να αναπτύξετε το brand σας και να αξιολογήσετε τη επιτυχία της τακτικής σας. Οι μέθοδοι μας περιλαμβάνουν έρευνα, marketing channel assessments, social listening, KOL strategies, brand articulation strategies, email marketing, πωλήσεις και πολλά άλλα.

Engagement Strategy

Το καθετοποιημένο, multi-channel πρόγραμμα επικοινωνίας εξατομικεύεται στον κάθε επαγγελματία υγείας για να συμβάλλει στην υιοθέτηση του προιόντος σας. Και περιλαμβάνει και markers πώλησης για να αξιολογήσετε την απόδοση του.

Ιστοσελίδα Προιόντος / Brand

Ως εξειδικευμένο agency στο healthcare marketing, κατανοούμε την αξία της σύμπλευσης με τους περιορισμούς της δεοντολογίας και γνωρίζουμε τι μπορείτε να πείτε ή όχι στην ιστοσελίδα σας, την απαιτούμενη ασφάλεια δεδομένων και προσωπικών στοιχείων.Φυσικά δημιουργούμε και portals και eshops.

Παρέχουμε ασφαλές μέρη για τη διακίνηση δεδομένων σας και την αποτελεσματική σας προβολή.

Digital Interactive εργαλεία για τη Δέσμευση του Επαγγελματία Υγείας ή του Προιόντος

Τα εφαρμοζόμενα διαδραστικά εργαλεία είναι ένας σημαντικός τρόπος για να εξασφαλίσουμε τη σύνδεση, τη δέσμευση και την αμφίδρομη σχέση σας με το απευθυνόμενο κοινό σας.

Social Media

Η στόχευση του κοινού σας μας δίνει τη δυνατότητα να βάλουμε το όποιο προιόν / υπηρεσία σας μπροστά στα μάτια του ιδανικού σας πελάτη καθώς κινούνται στο διαδίκτυο. Οι in-house ειδικοί μας εξασφαλίζουν επίσης ότι όλα τα εφαρμοζόμενα εργαλεία συμβαδίζουν και με τους απαιτούμενους κανόνες δεοντολογίας.

Disease Awareness

Συντονισμένες, multi-channel καμπάνιες που αποσπούν την προσοχή, εκπαιδεύουν κι ενημερώνουν, συμβάλλουν στην αλλαγή συμπεριφοράς, κ.ο.κ. 

Γινόμαστε η δική σας ομάδα πωλήσεων

Κι όμως ναι! Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό της δικής σας εταιρείας ή της δικής σας ομάδας προιόντων το σχεδιασμό στρατηγικής πωλήσεων αλλά και την υλοποίηση της προώθησης / πώλησης ομάδας προιόντων σας.

Μαθαίνουμε το προιόν σαν να ήταν δικό μας. Και με μεράκι, εξασφαλίζουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα δηλ. την επίτευξη της σύστασης από το κοινό - στόχο της δικής σας επιλογής σε Αττική, Θεσσαλονίκη ή σε όλη την Ελλάδα.

μιλήστε μαζί μας

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Σεμινάρια / Ημερίδες

Δεν είμαστε άλλη μια εταιρεία που διοργανώνει σεμινάρια, ημερίδες και κάθε άλλης μορφής εκδήλωσης για τις δικές σας εσωτερικές ανάγκες.

Κάνουμε κάτι διαφορετικό..
Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση σεμιναρίων εκπαίδευσης επαγγελματιών / συνεργατών σας στους τομείς του ιατρικού επιχειρείν και marketing. Η πλειοψηφία των ιατρών ή οδοντιάτρων χρειάζονται υποστήριξη πλέον στη διαχείριση του ίδιου τους του ιατρείου αλλά και στο δικό τους branding.

Εσείς θέλετε να αποδείξετε ότι νοιάζεστε για το δικό τους well being όχι μόνο ως άνθρωποι αλλά και ως επαγγελματίες.  Ήδη το εφαρμόζουμε για λογαριασμό εταιρειών από το 2014.

Οι εκπρόσωποι των εταιρειών μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι και το ίδιο και οι επαγγελματίες.

μιλήστε μαζί μας

Πελάτες που έχουμε συνεργασθεί

παρόμοιους με Εσας

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 5
Client 6
Client 7
Client 8
Client 9

Συχνές Ερωτήσεις

Αναλαμβάνετε μόνο digtal ενέργειες;
Φυσικά και όχι. 

Ωστόσο, τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι επαγγελματίες υγείας πλέον χρησιμοποιούν τα digital channels για να βρούν την πληροφορία που χρειάζονται αλλά και να διατηρήσουν επαφή με τον όποιο συνεργάτη τους. Μάλιστα σχετικές έρευνες περί GP engagement αποδεικνύουν ότι οι ιατροί επιθυμούν ακόμη μεγαλύτερη πρόσβαση σε πληροφόρηση για τους ασθενείς τους.

Digital δεν είναι μόνο αυτό που γνωρίζουμε να κάνουμε. Αυτό όμως είναι και κάτι στο οποίο και υπερέχουμε, ενώ εσείς έχετε άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα. 

Σκεφτόμαστε καινοτόμους νέους τρόπους να βοηθήσουμε το brand ή το προιόν σας να ξεχωρίσει στην αγορά και να έχει μια online παρουσία που θα ικανοποιεί και την υφιστάμενη δεοντολογία. 

Εάν αναζητάτε πιο παραδοσιακές marketing μεθόδους, πάλι μπορούμε να σας στηρίξουμε με το δημιουργικό μας τμήμα που παρέχει πλήρη υποστήριξη σε κάθε ανάγκη προβολής σας. 

Γνωρίζετε τους υφιστάμενους περιορισμούς στο Φαρμακευτικό κλάδο;

Μιλήστε Μαζί μας

Η αποτελεσματικότητα εκάστοτε ενέργειας marketing δεν εξαρτάται από το μέγεθος του διαθέσιμου budget σας αλλά από το τί κάνετε με αυτό.

Για αυτό κοιτάμε τη μεγάλη εικόνα. Το πόσο επενδύετε και σε τί επενδύετε, πιθανά να μεταβληθεί με το χρόνο. Αλλά για αρχή θα πρέπει να εντοπίσουμε το αληθινό πρόβλημα και να σχεδιάσουμε την όποια στρατηγική αντιμετώπισης του.  

Ας ξεκινήσουμε με μία 30-λεπτη συνάντηση και digital διάγνωση της υφιστάμενης online παρουσίας σας. 
Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2024 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
ΣΕΔΕ ΜΕΛΟΣ
https://wa.me/306945277051