εξειδικευμένες λύσεις

Digital Marketing Δερματολόγου

για ΝΕΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ και ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ

Image
Image

Είστε κι εσείς απο αυτούς που παθητικά αναμένεται συστάσεις περιστατικών και τους ασθενείς "μαγικά" να σας βρούν; Αντι να περιμένετε χωρίς αποτέλεσμα, το marketing του δερματολογικού σας ιατρείου είναι ζωτικής σημασίας για την επιχειρηματική σας ανάπτυξη.

Αν συγκρίναμε το ιατρείο σας με ένα φυτό, δεν υπάρχουν πολλά φυτά που χωρίς νερό και ήλιο μπορούν να επιζήσουν. Το marketing είναι το αντίστοιχο της ενυδάτωσης και του ήλιου για το ιατρείο σας! 

Και όπως κάθε φυτό έχει διαφορετικές ανάγκες, έτσι και κανένα δερματολογικό ιατρείο δεν είναι το ίδιο. Για το λόγο αυτό και τα πακέτα παρεχόμενων υπηρεσιών μας προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες του κάθε ιατρείου, στο είδος των παρεχόμενων υπηρεσιών, στον ανταγωνισμό του, στην περιοχή δραστηριοποίησης, στους στόχους του, κ.α.

Marketing πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του δικού σας Ιατρείου

click > στις αντίστοιχες υπηρεσίες για περισσότερες πληροφορίες

BRANDING ΙΑΤΡΕΙΟΥ
To BRANDING του ιατρείου σας είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό ΛΟΓΟΤΥΠΟ!

Φυσικά και αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και τη δημιουργία του λογοτύπου σας.

Αποτυπώνουμε online και offline τη φιλοσοφία σας προκειμένου να χτίσετε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη και να πείσετε τους δυνητικούς ασθενείς σας να σας επιλέξουν έναντι του ανταγωνισμού σας.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ MULTIMEDIA
Τα video αποτελούν έναν απο τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προβολής πλέον!
Χάρη στις διάφορες πλατφόρμες αλλά και τα smartphones, εύκολα και απλά σχεδόν όλοι σας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας video. 

Αν δεν έχετε δικό σας περιεχόμενο, σας το παρέχουμε! 
Απλά θέλουμε την πληροφορία σας.. και εύκολα και απλά με δικό μας υλικό σας δημιουργούμε το video για κάθε μορφή χρήσης π.χ. οθόνη ιατρείου, social media κ.α.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
Εξατομικευμένη Ιστοσελίδα για να προσελκύσετε νέους ασθενείς αλλά και να μετατρέψετε κάθε επισκέπτη αναδεικνύοντας την εμπειρία και μοναδικότητά σας.

ΠΡΟΣΙΤΟ ΚΟΣΤΟΣ - η εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας, μας χαρίζει το προνόμιο να σας παρέχουμε νέες, δυναμικές και responsive ιστοσελίδες στο πιο προσιτό κόστος της αγοράς, άμεσα και αποτελεσματικά.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ιστοσελίδα απόλυτα προσαρμοσμένη στο δικό σας όραμα, φιλοσοφία και εξειδίκευση με ένα μοναδικό στόχο: την προσέλκυση νέων περιστατικών

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - με 20 σχεδόν χρόνια συνεχούς δραστηριότητα στον κλάδο, είμαστε η πιο αξιόπιστη λύση εξασφαλίζοντας 24/7 τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας.
REVIEWS & ΦΗΜΗ
Το 90% των καταναλωτών διαβάζουν τις online κριτικές / reviews πριν επισκεφθούν μια επιχείρηση καθιστώντας έτσι την υιοθέτηση της στρατηγικής κριτικών ΠΟΛΥ σημαντική. 

Μην αγχώνεστε!
Μέσα από συγκεκριμένη στρατηγική, χτίζουμε 5στερες κριτικές στο Google και άλλες σχετικές πλατφόρμες.
SOCIAL MEDIA
Η καλύτερη πηγή αυθεντικού περιεχομένου του ιατρείου σας είναι η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ!

ΩΣΤΟΣΟ... 

Δεν σας αφήνουμε μόνους σας. Κάθε εβδομάδα, σας παρέχουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο στο branding του δικού σας ιατρείου για τα social media προκειμένου να σας βοηθήσουμε να μοιραστείτε με τους ασθενείς σας τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα σας.

Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε τη γραφιστική επιμέλεια κάθε μορφής υλικού σας (video, εικόνες, κ.α.) για όλες τις πλατφόρμες των social media και σας βοηθάμε να απευθυνθείτε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στο κοινό - στόχο σας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ GOOGLE
Θέλετε εγγυημένα να βρίσκεστε στη 1η σελίδα των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης π.χ. Google?

Οι πληρωμένες διαφημίσεις είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να βάλετε την ιστοσελίδα σας στα πρώτα 5 αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης, εξασφαλίζοντας συνεχή ροή κλικς στην ιστοσελίδα σας.

Αυτό συνίσταται για νέα ιατρεία να σας αποκτήσουν μια ροή περιστατικών.

Επιπρόσθετα, αποτελεί την κατάλληλη ενέργεια προβολής και για ιατρεία σε περιοχές με μεγάλο ανταγωνισμό.
CONTENT MARKETING
Η ιστοσελίδα σας δεν θα πρέπει να υιοθετεί τη φιλοσοφία "έγινε και την αφήνουμε στην τύχη της". 

Για να έχει αποτέλεσμα η digital παρουσία σας, το περιεχόμενο χρειάζεται συνεχή ενημέρωση και ανανέωση προκειμένου να απαντά στα ερωτήματα των ασθενών σας.

Είμαστε οι δημιουργοί του περιεχόμενου σας!
Δημιουργούμε, συντάσσουμε, βελτιστοποιούμε, αξιολογούμε και προβάλλουμε φρέσκο περιεχόμενο για να διατηρήσουμε την αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας σας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK
Οι διαφημίσεις στα social media όπως Facebook και Instagram, επικεντρώνονται σε αληθινούς χρήστες / ανθρώπους και όχι απλά σε λέξεις - κλειδιά. 

Ρυθμίζοντας αντίστοιχα τους διάφορους στόχους, δημιουργούμε αποτελεσματικές καμπάνιες με call-to-action μετρήσιμες ενέργειες.

Σε αυτό τον τρόπο προβολής έχουμε συγκεκριμένες προσδοκίες και αποτελέσματα άμεσα αξιολογήσιμα.

Μιλήστε μαζί μας!
συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία και ο συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας στα στοιχεία που έχετε δηλώσει.

εάν ήδη έχετε
προσθέστε μας στοιχεία που ενδεχομένως θεωρείτε χρήσιμα

Τι Λένε οι Πραγματικοί μας Πελάτες και Συνάδελφοι σας?

Στο παρελθόν είχα συνεργασθεί με πλήθος εταιρειών marketing και η ομάδα της MEDICAL PROMOTION είναι με τα χέρια ψηλά, απλά η καλύτερη, η πιο οργανωμένη και ξέρουν τι κάνουν. Το καλύτερο είναι ότι είναι αυθεντικοί, άμεσοι στην επικοινωνία και οι τιμές τους είναι απόλυτα προσιτές. 

Ουσιαστικά, η βοήθεια που έχει λάβει το ιατρείο μας είναι μοναδική. Επιτέλους κάποιος μας συντονίζει και αντιληφθήκα το πως να διαχειρισθώ και να μεταδώσω στους ασθενείς μου αυτό που πραγματικά σκέφτομαι για την ειδικότητα μας. 

Σας τους συστήνω.


Π. Μ. - Δερματολόγος Αφροδισιολόγος, Αθήνα

μιλήστε μας

Να Γνωριστούμε;
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕΣΩ GOOGLE MEET ή ΖΟΟΜ

Bόλος, Εκπαίδευση Marketing Δερματολόγων

Προσκεκλημένοι ομιλητές από γνωστή φαρμακευτική εταιρεία στο Βολο για την εκπαίδευση νέων Δερματολόγων σε θέματα marketing.

Στα πλαίσια συγκεκριμένης καμπάνιας για λογαριασμό ελληνικής γνωστής φαρμακευτικής εταιρείας, στο χώρο των δερμοκαλλυντικών, ενημερώσαμε δερματολόγους από όλη την Ελλάδα με νέο ιατρειο για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν περί marketing. Ουσιαστικά, προσπαθήσαμε μέσα από ένα εντατικό 3μερο εκπαίδευσης να μυήσουμε τους επαγγελματίες σε όλους τους τομείς marketing, τόσο ως αντίληψη και φιλοσοφία όσο και επι του πρακτέου ενημερώνοντας τους για όλα τα ψηφιακά και μη εργαλεία.

Μάλιστα, η 1 από τις 3 ημέρες ήταν αφιερωμένη εξολοκλήρου σε B2D sessions, όπου ο κάθε επαγγελματίας μαζί με τον αντίστοιχο σύμβουλο έλαβε εξατομικευμένη ενημέρωση βάσει των δικών του αναγκών κ.α.

μιλήστε μας

ειδική ΠΡΟΣΦΟΡΑ έως 31/1

Digital Marketing Δερματολόγου

  • FACEBOOK, INSTAGRAM, TikTok

  • Δημιουργία περιεχομένου, graphics + video

  • 2 αναρτήσεις ανά εβδομάδα

  • 3 stories ανά εβδομάδα

85ΕΥΡΩ + ΦΠΑ / μήνα
Image
Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2024 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
ΣΕΔΕ ΜΕΛΟΣ
https://wa.me/306945277051