5 αστέρων φήμη στο Διαδίκτυο

Το τί λένε για εσάς οι υφιστάμενοι ασθενείς σας στο διαδίκτυο είναι σημαντικό για την υιοθέτηση νέων ασθενών. Πλέον, έχουν φύγει οι ημέρες που ήταν αρκετή η σύσταση των ασθενών σας απο στόμα-σε-στόμα για την ανάπτυξη της μονάδας σας. Η φήμη σας, τόσο online όσο και offline, είναι ένα απο τα κυριότερα χαρακτηριστικά σας. Ταυτόχρονα, όμως, μπορεί να μετατραπεί και στο μεγαλύτερο εχθρό σας αν δεν διαχειρισθεί με σωστό τρόπο.
Η απόκτηση κριτικών (reviews) 5 αστέρων σε μηχανές όπως το Facebook και το Google όχι μόνο ενισχύουν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας αλλά και τη μετατροπή των ψηφιακών χρηστών σας σε πραγματικούς ασθενείς στο ιατρείο σας. Από άποψη επισκεψιμότητας, τα θετικά σχόλια στο Google, ενισχύουν και την κατάταξη σας στο Google Maps.

Αυτό και μόνο είναι πραγματικό όφελος για το digital marketing σας μιας και η κατάταξη σας στα 3 πρώτα αποτελέσματα σας χαρίζει υψηλής αξίας τοποθέτηση για όσους αναζητούν τις υπηρεσίες σας.

90% περίπου των καταναλωτών εμπιστεύονται τις online κριτικές (reviews) όσο μια προσωπική σύσταση.
Image

Πώς η MEDICAL PROMOTION βελτιώνει τη διαχείριση της online φήμης σας;


Ο στόχος είναι η παρακολούθηση και η βελτίωση της ψηφιακής σας φήμης. Ένας τρόπος για για να γίνει αυτό είναι μέσω της Έρευνας Νέων Ασθενών. Όταν ένας νέος ασθενής σας εγγράφεται ως "συνδρομητής" της ιστοσελίδας σας, τους στέλνουμε μια απλή έρευνα εκ μέρους σας.

Το πρόγραμμα μας αναγνωρίζει τους πιο ενθουσιασμένους ασθενείς σας και τους ενθαρρύνει να μοιρασθούν την εμπειρία τους σε δημόσιες ιστοσελίδες τοποθέτησης κριτικών. Έτσι, εξασφαλίζουμε μια σταθερή ροή REVIEWS 5 αστέρων. Ταυτόχρονα, σας στέλνουμε και τακτική Αναφορά Φήμης που δείχνει όλο το online feedback σας, τονίζοντας και τις νέες κριτικές ανά μήνα.

Το πλάνο είναι απλό: ενεργά προσθέτουμε και διαχειριζόμαστε τις κριτικές σας - τόσο τις θετικές όσο και τις αρνητικές. Αυτό σημαίνει ότι αναγνωρίζουμε το όποιο θετικό και διαχειριζόμαστε τα όποια αρνητικά σχόλια.

Διαχείριση της online φήμης σας είναι σημαντική για το χτίσιμο εμπιστοσύνης με δυνητικούς ασθενείς και προστασίας της αξιοπιστίας της μονάδας σας.

Μιλήστε μαζί μας..

Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2024 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
ΣΕΔΕ ΜΕΛΟΣ
https://wa.me/306945277051