Για εσάς που θέλετε νέους ασθενείς - on demand!

Image

Στη MEDICAL PROMOTION μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βγείτε μπροστά στους ασθενείς που αναζητούν την ειδικότητα σας στο Google.

80% των διαφημιζόμενων μέσω Google Ads αποτυγχάνουν, ενώ το 20% μόνο έχει κέρδος!
Ζητήστε μας σήμερα μια δωρεάν, χωρίς δέσμευση, εκτίμηση της δικής σας Google Ads καμπάνιας.

Εναλλακτικά, μπορείτε να μας δώσετε το url της ιστοσελίδας σας και να σας δώσουμε μια εικόνα του πώς θα μπορούσατε να έχετε μια πιο κερδοφόρα παρουσία στο διαδίκτυο και τί χρειάζεστε από άποψη digital marketing.
1

Λάβετε περισσότερους ασθενείς απο γειτονικές περιοχές

Η υιοθέτηση νέων "πελατών" από οργανικές ενέργειες SEO περιορίζονται πλέον και απο γεωγραφικά κριτήρια. Οι Google Ads λειτουργούν προσθετικά στην προσέλκυση νέων περιστατικών, επιτρέποντας σας την γεωγραφική εμβέλεια προβολής της ιστοσελίδας σας. Με τις Google Ads, μπορείτε να στοχεύσετε "πελάτες" ακόμη και σε συγκεκριμένη χιλιομετρική ακτίνα από τη μονάδα σας. Φανταστείτε λοιπόν πόσα περισσότερα νέα περιστατικά θα μπορούσατε να προσελκύσετε!
2

Προσελκύστε περιστατικά που αναζητούν παραπλήσιες υπηρεσίες

Πλέον, μπορείτε να βάλετε τη μονάδα σας μπροστά και σε αυτούς που αναζητούν υπηρεσίες παραπλήσιες του αντικειμένου σας, π.χ. λεύκανση, εμφυτεύματα, παιδοδοντία, αισθητική γυναικολογία, laser, κ.ο.κ.
3

Ρυθμίστε την ροή νέων περιστατικών

Μόλις οι Google Ads καμπάνιες σας ρυθμιστούν και δουλεύουν αποτελεσματικά, μπορείτε εύκολα να τις ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας σε νέα περιστατικά. Καμία άλλη λύση digital marketing δεν μπορεί να σας προσφέρει αντίστοιχο έλεγχο ροής νέων "πελατών".

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις Google Ads..

Σας καλύπτουμε με τις απαντήσεις μας στις πιο συχνές ερωτήσεις επαγγελματιών, ακολούθως!

Τί είναι οι Google Ads; Είναι διαφορετικές απο το γνωστό Google Adwords;
Οι Google Ads είναι μια λύση online διαφήμισης που ιατροί και οδοντίατροι χρησιμοποιούν για να προωθήσουν τις υπηρεσίες τους μέσω Google Search, YouTube, και άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Οι Google Ads επίσης σας επιτρέπουν να θέτετε διαφορετικούς στόχους όπως να επικεντρώνεστε στις κλήσεις ή αύξηση της επισκεψιμότητάς στην ιστοσελίδα σας.

Μέσα από έναν Google Ads λογαριασμό, μπορείτε να έχετε ολοκληρωμένο έλεγχο του budget και της στόχευσης σας καθώς και να ξεκινήσετε ή να σταματήσετε τις διαφημίσεις σας όποτε θέλετε.

ΑdWords και AdWords Express ήταν οι προηγούμενες ονομασίες της πλατφόρμας αυτής προβολής, που έχουν μετονομασθεί σε Google Ads.
Πώς δουλεύουν οι Google Ads;
Τί καμπάνιες μπορούν να "τρέξουν";
Ποιό είναι το κόστος των Google Ads;
Πώς μπορώ να ξεκινήσω με τις Google Ads;

Έχετε περισσότερες Ερωτήσεις; Μιλήστε μαζί μας!

Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2024 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
ΣΕΔΕ ΜΕΛΟΣ
https://wa.me/306945277051