ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το digital marketing στο χώρο της υγείας

CONTENT MARKETING

To content marketing είναι μια μακροπρόθεσμη, εξελιγμένη στρατηγική SEO.  Όπως για τη μονάδα υγείας σας επιθυμείτε τακτικές επισκέψεις στη διάρκεια του έτους για κάθε ασθενή σας για τη σωστή πρόληψη ή έλεγχο, έτσι και η προσθήκη νέου περιεχομένου στην ιστοσελίδα σας είναι καθοριστικής σημασίας για την υγιή digital παρουσία σας.


SEO ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Οι μηχανές αναζήτησης εξελίσσονται συνεχώς και είναι σε μια συνεχή προσπάθεια να φέρουν τα όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα, αλλά και να κατανοήσουν τί ακριβώς ψάχνουν οι άνθρωποι στην εκάστοτε αναζήτηση τους. Δεν είναι κάτι κρυφό, ωστόσο η αξία του είναι μακροπρόθεσμη και πολύ μεγαλύτερη από όποια άλλη ενέργεια προβολής σας!

SOCIAL MEDIA MARKETING

Τα social media για να έχουν αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι αυθεντικά! Για το λόγο αυτό αναλαμβάνουμε την ολοκληρωμένη διαχείριση των Social Media, σαν να ήσασταν εσείς! Χτίζουμε πάνω σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, προσωποποιημένο υλικό που αναδεικνύει εσάς, το ιατρείο / οδοντιατρείο σας και το προσωπικό σας.

FACEBOOK ADS

Oι πελάτες σας βρίσκονται και στο Facebook! 1' από κάθε 5' στο tablet ή στο smartphone, οι ασθενείς σας είναι στο Facebook ή στο Instagram. Με στοχευμένες διαφημίσεις στο Facebook, θα δείτε σημαντική αύξηση από τη διαδικτυακή σας παρουσία για μικρό κόστος.

Μιλήστε μαζί μας

16+ χρόνια marketing στην υγεία

Όσοι μας γνωρίζουν από κοντά, ξέρουν ότι δεν μας αρέσει να μιλάμε για μας. Ωστόσο, καθ'όλη την πορεία μας βασιζόμαστε σε τρείς βασικές αξίες "εμπιστοσύνη, εξυπηρέτηση και καινοτομία". Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε, ότι λέμε ότι θα κάνουμε. Δεύτερον, γνωρίζουμε ότι η 16+ετης πορεία μας οφείλεται στο ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας αυτό που θέλουν. Και φυσικά συνεχώς εξελισσόμαστε προς όφελος όλων..

Για την εξασφάλιση της βέλτιστης παρουσίας σας στο διαδίκτυο, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες προκειμένου να εξασφαλίζετε τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση νέων δυνητικών ασθενών, όπως:

Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2024 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
ΣΕΔΕ ΜΕΛΟΣ
https://wa.me/306945277051