Για τη δική σας εκδήλωση

Γιατί να μας Επιλέξετε;

Περιεχόμενο Σύγχρονο της Εποχής

Περιεχόμενο Σύγχρονο της Εποχής

Κάθε εισήγηση μας σχεδιάζεται όχι μόνο για εκπαίδευση αλλά και για coaching, έμπνευση και ενημέρωση. Οι εισηγήσεις μας μπορούν να είναι απόλυτα διαδραστικές και το κυριότερο.. θέλουμε να κρατάμε το ενδιαφέρον του κοινού μας και προσαρμοζόμαστε πάντα στις ανάγκες της εποχής! 
Φρέσκες Ιδέες

Φρέσκες Ιδέες

Είμαστε εξειδικευμένοι και αναγνωρισμένοι για την εμπειρία μας στο συγκεκριμένο κλάδο. Η παροχή υπηρεσιών marketing στον τομέα της Υγείας είναι αυτό που κάνουμε απο το 2004, πολύ πριν από όλες τις άλλες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα. Η ποιότητα, η πρωτοπορία και η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών μας, φυσικά αναδεικνύεται και στις εισηγήσεις μας. 
Δεν Διαφημιζόμαστε!

Δεν Διαφημιζόμαστε!

Καλώς ή κακώς, η ηθική δεοντολογία των εισηγήσεων και παρουσιάσεων μας δεν έχουν σκοπό την αυτό-διαφήμιση μας! Όσοι μας έχουν παρακολουθήσει, γνωρίζουν τη δεοντολογία των ειδικών μας που κύριος σκοπός τους είναι η εκπαίδευση και η έμπνευση για ένα διαφορετικό τρόπο αντίληψης της ιατρικής πρακτικής. 
Υλικό προσαρμοσμένο στις Ανάγκες σας

Υλικό προσαρμοσμένο στις Ανάγκες σας

Το υλικό μας προσαρμόζεται στις ανάγκες του αντικειμένου της δικής σας εκδήλωσης, στο δικό σας κοινό, κ.ο.κ. Δεν επαναλαμβανόμαστε! Σε κάθε μας παρουσίαση, παραθέτουμε χρήσιμη ενημέρωση, πραγματικά case studies από την Ελλάδα και το εξωτερικό, videos, κ.α.

Φορείς που μας Εμπιστεύθηκαν Πρόσφατα

Αναγνωρίζοντας την εξειδικευμένη τεχνογνωσία των στελεχών μας στον ιδιαίτερο τομέα του marketing για υπηρεσίες υγείας, συλλογικοί φορείς και φαρμακευτικές εταιρείες μας προσκαλούν αρκετές φορές για την πραγματοποίηση εισήγησης ή/και ολόκληρου σεμιναρίου. Ενδεικτικά:
odontiatrikos sillogos ileias
πανελλήνιος σύλλογος φυσικοθεραπευτών
ακαδημία κλινικής οδοντιατρικής
οδοντιατρικός σύλλογος πειραιά
haoms
frezyderm
sanofi

Θεματολογία Πρόσφατων Εισηγήσεων

Μιλήστε μας για τη δική σας Εκδήλωση

καθημερινά τηλεφωνικά 2109658356, με email στο sales@medicalpromotion.gr ή συμπληρώνοντας την ακόλουθη φόρμα

Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2024 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
ΣΕΔΕ ΜΕΛΟΣ
https://wa.me/306945277051