Μάθετε για μας

"...ο πιο αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών marketing στην Υγεία, από το 2004"

"...ο πιο αξιόπιστος πάροχος υπηρεσιών marketing στην Υγεία, από το 2004"

Σύμβουλοι διαφήμισης και marketing, προγραμματιστές, editors και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εξειδικευμένοι και έμπειροι επαγγελματίες που σχεδιάζουν και υλοποιούν οικονομικά προσιτές λύσεις υψηλής αποτελεσματικότητας για τους πελάτες μας.
Η εταιρεία μας είναι απόλυτα εξειδικευμένη στον κλάδο του ιατρικου / οδοντιατρικού marketing και διαθέτει αποκλειστική δραστηριότητα στον κλάδο της υγείας.

Η Ιστορία μας..

Το Μάρτιο του 2004, στελέχη μεγάλης συμβουλευτικής εταιρείας των Αθηνών και γνωστού ομίλου παροχής ιατρικών υπηρεσιών, διέκριναν το κενό στην αγορά υγείας για μια εξειδικευμένη εταιρεία υποστήριξης σε θέματα επιχειρείν, marketing και επικοινωνίας στην Υγεία.

Διαθέτοντας αντίστοιχο background εκπαίδευσης αλλά και εμπειρίας στο εξωτερικό και στην Ελλάδα, αποφάσισαν να δημιουργήσουν τη MEDICAL PROMOTION.

Έτσι, 15+ χρόνια μετά, μαζί με μία ομάδα εξειδικευμένων συνεργατών, έχουμε την έγκυρη και βιώσιμη εταιρεία MEDICAL PROMOTION, με απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα της υγείας.

Η έως σήμερα δραστηριότητα μας, έγκειται στο ταλέντο και την ομαδική εργασία των ανθρώπων μας.

Μέλος Παγκόσμιου Δικτύου


Η HEAL [INTERNATIONAL] αποτελεί δίκτυο κορυφαίων και πλέον εξειδικευμένων εταιρειών στην επικοινωνία υγείας στην Ευρώπη και ΗΠΑ!

Κάθε εταιρεία - μέλος του δικτύου HEAL [INTERNATIONAL] εγγυάται την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και εξειδικευμένης τεχνογνωσίας.

Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στο δίκτυο HEAL [INTERNATIONAL], έχουμε πλέον τη δυνατότητα εξυπηρέτησης των Global Departments marketing και επικοινωνίας φαρμακευτικών εταιρειών με εχέγγυα υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.
Image
frezyderm
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Με εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία..

Στα 15+ χρόνια δραστηριότητας μας, έχουμε αποκτήσει ένα μεγάλο πελατολόγιο από όλους τους τομείς της Υγείας, όπως συνεργασία με τις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες και ανάληψη τμήματος marketing για πολυάριθμους ομίλους παροχής ιατρικών υπηρεσιών.

Ταυτόχρονα, οι άνθρωποι μας είναι η ίδια μας η εμπειρία μιας και προέρχονται απο διαφορετικές σχολές, προηγούμενες εργασίες στην αγορά της Υγείας και διαφημιστικές / marketing εταιρείες.

Τα πάντα..για σας!

Υπάρχουμε για έναν σκοπό: να βοηθάμε τους πελάτες μας να επιτύχουν!

Πεποίθηση μας είναι ότι τα agencies, πρέπει να προκαλούν και να ρωτούν τους πελάτες τους (πάντα με ευγένια, φυσικά!) να αποκτήσουν καλύτερες λύσεις μέσα από διαφορετικές απόψεις.

Αυτό σημαίνει ότι με κάθε πελάτη μας δεσμευόμαστε, νιώθουμε ότι είμαστε εμείς και κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να εξασφαλίσουμε τον επιδιωκόμενο στόχο!

Το πάθος μας είστε εσείς και η δουλειά μας...για αυτό και συνεχίζουμε να υπάρχουμε από το 2004 σε έναν τόσο δύσκολο κλάδο!
Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2024 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
ΣΕΔΕ ΜΕΛΟΣ
https://wa.me/306945277051