Μια εταιρεία / agency για ιατρικό marketing οφείλει να διαθέτει σαφή γνώση αλλά και εμπειρία στον ευρύτερο κλάδο της διαφήμισης, ώστε να γνωρίζει πώς θα παρέχει στην κάθε απευθυνόμενη επιχείρηση (μονάδα υγείας) υπηρεσίες που θα αναδείξουν τις υπηρεσίες και τα προιόντα της στο απευθυνόμενο κοινό της, π.χ. ασθενείς. Και όλα αυτά δεν μπορούν να γίνουν χωρίς να υπάρχει μια ουσιώδης βάση, μια συγκεκριμένη στρατηγική marketing βασιζόμενη σε συγκεκριμένη φιλοσοφία.

2021 case study healthcare

Η εποχή που διανύουμε, είτε ως "after covid19" είτε ως "πανδημία" ή ακόμη και ως "περίοδο ιδιαίτερων συνθηκών" μας έχει διδάξει αρκετούς πολλά πράγματα, αποτελώντας ταυτόχρονα κι ένα μοναδικό case study στο marketing και την επικοινωνία.

video marketing στην υγεία

Τί είναι το video marketing για το χώρο της υγείας και πώς μπορείτε να το αξιοποιήσετε προς όφελος του ιατρείου σας;

To healthcare marketing video είναι πλέον ένα δυνατό εργαλείο. Ωστόσο, μόνο του είναι άχρηστο όπως και κάθε τακτική marketing. Γιατί; Φυσικά γιατί όπως η ειδικό μας κ. Ρόζη αναφέρει "όλες οι ενέργειες θα πρέπει να αποτελούν μέρος μιας ευρύτερης στατηγικής κι αντίληψης περί marketing της μονάδας σας προκειμένου να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατόν θετικό αποτέλεσμα". Και μας επιβεβαιώνει τη σκέψη της αυτή αναφέροντας πως "όποτε αναλογίζεστε την αξιοποίηση κάποιου εργαλείου, θα πρέπει να αναρωτιέστε: κι εγώ πώς το χρησιμοποιώ;"

Οι ασθενείς στον ιδιωτικό χώρο της υγείας έχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ! Με τόση διαθέσιμη πληροφορία online, οι ασθενείς πλέον δεν χρειάζεται να περιορίζονται στο ιατρείο ή ιατρικό κέντρο της γειτονιάς. Έτσι, καθιστάται πιο σημαντικό από ποτέ η ύπαρξη ενος καλά σχεδιασμένου και οικονομικά προδιαγεγραμμένουν πλάνου marketing για να εξασφαλισθεί η εισροή πελατών ακόμη και σε τοπικό επίπεδο.

Healthcare Marketing, ακόμη κι αν είστε ευχαριστημένοι με τον αριθμό του εισερχόμενου όγκου ασθενών δεν μπορεί να υλοποιηθεί επιτυχώς αν δεν έχετε μια συγκεκριμένη στρατηγική για να διατηρήσετε το brand σας, την ύπαρξη σας στο μυαλό ακόμη και των πιο πιστών σας ασθενών.

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση μας με νέες ιδέες για το marketing της μονάδας υγείας (ιατρείο, οδοντιατρείο) σας;

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2022 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.

Search

https://wa.me/306945277051