ΠΑΡΑΤΑΣΗ Voucher 600€ Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ για Ελεύθερους Επαγγελματίες

ΠΑΡΑΤΑΣΗ εως και 25/4

Η δράση απευθύνεται σε 180.342 επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες που ανήκουν στους 6 επιστημονικούς κλάδους και έχουν πληγεί από τον Covid-19 (συγκεκριμένοι ΚΑΔ):

 • Οικονομολόγοι – Λογιστές
 • Δικηγόροι, ανεξάρτητοι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή
 • Ιατροί
 • Μηχανικοί
 • Εκπαιδευτικοί
 • Ερευνητές

Επισημαίνεται ότι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην παρούσα Πρόσκληση εφόσον δεν είναι δικαιούχοι του επιδόματος των 800€.

Οι αιτήσεις των ωφελουμένων ξεκινούν στις 9/4.

Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα κατάρτισης αποτελείται από 10 εκπαιδευτικά προγράμματα, διάρκειας 100 ωρών με τη μέθοδο της τηλεκατάρτισης (e-Learning), σε διαφορετικά και ξεχωριστά αντικείμενα. Ο κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει επιλέξει ένα από τα παρακάτω αντικείμενα κατάρτισης.

 

1. Προστασία προσωπικών δεδομένων
 • Προστασία προσωπικών δεδομένων (GDPR/DPO) (Γενικές διατάξεις, Ευρωπαϊκό και Εθνικό νομικό πλαίσιο/Αρχές επεξεργασίας δεδομένων/Υπεύθυνοι επεξεργασίας και Εκτελούντες την επεξεργασία/Μεταφορά προσωπικών δεδομένων σε τρίτες χώρες/διεθνείς οργανισμούς/Ανεξάρτητες αρχές επίβλεψης/Ειδικές περιπτώσεις επεξεργασίας /Ηγεσία συμμόρφωση και πρότυπα
 • Βασικές Έννοιες Ασφάλειας Συστημάτων Πληροφορικής
 • Παρουσίαση και ανάλυση Βασικών Θεμάτων Δικτύων
 • Ασφάλεια Συστημάτων Πληροφορικής, παραδείγματα και εφαρμογές o Αυθεντικοποίηση& Κρυπτογράφηση συστημάτων πληροφορικής
 • Ασφάλεια Εφαρμογών, Συστημάτων & Δεδομένων
 • Διαδικτυακή συνεργασία
2. Δημόσιοι Ηλεκτρονικοί Διαγωνισμοί
3. Ηλεκτρονικό Εμπόριο - Ηλεκτρονικές Συναλλαγές με Σύγχρονα Λογισμικά Εργαλεία
4. Βασικές Ψηφιακές Δεξιότητες σε Λογισμικά της Πλέον Πρόσφατης Περιόδου
5. Σύχγρονες Ψηφιακές Εφαρμογές / Ψηφιακή Υπογραφή - Ψηφιακά Πιστοποιητικά - Ψηφιακή Ανταπόκριση με το Δημόσιο / Τηλεργασία και Τηλεδιάσκεψη
6. Τεχνικός Προγραμματισμού Έξυπνων Κτιρίων (Smart Buildings)
7. Διαχείριση Έργων - Διαδικτυακή Συνεργασία
8. Σύγχρονες Εκπαιδευτικές Τεχνικές σε Ψηφιακό Περιβάλλον
9. Μέτρα Πρόληψης και Ελέγχου Λοιμώξεων που Σχετίζονται με Χώρους Παροχής Φροντίδας Υγείας
10. Χρήση Τεχνικών και Εργαλείων Προώθησης μέσα από τη Χρήση Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Marketing) με Σύγχρονα Εργαλεία και Mobile Εφαρμογές

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα αυτά αποσκοπούν στην αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελουμένων και τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον αντίστοιχο κλάδο, χωρίς γνωστικά ή ηλικιακά προαπαιτούμενα, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα λήψης του αντίστοιχου πιστοποιητικού.

Ο ωφελούμενος μπορεί να επιλέξει μόνο ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Το εκπαιδευτικό επίδομα για την παρακολούθηση θα είναι ύψους 600 ευρώ ανά εκπαιδευόμενο και θα καταβληθεί σε δύο δόσεις μέσα στον Απρίλιο.

Διαδικασία Υποβολής Αίτησης Συμμετοχής

Η διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής του ενδιαφερόμενου πραγματοποιείται με δύο τρόπους:

Α) Από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο με συμπλήρωση και υποβολή σε ηλεκτρονική μορφή, μέσω διαδικτύου, κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet που διαθέτει, στο Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ, τη φόρμα «Ηλεκτρονική Αίτηση Συμμετοχής» με επιλογή ενός από τα δέκα αντικείμενα τηλεκατάρτισης και ως πάροχο κατάρτισης την Αθηναϊκή Εκπαιδευτική ΕΠΕ, από 9/04/20 έως 22/04/20 (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ).

Ως αποτέλεσμα λαμβάνει μοναδικό κωδικό συμμετοχής ΚΑΥΑΣ (προσοχή να μη χαθεί). Δεν μπορεί να υποβληθεί δεύτερη φορά εκδήλωση ενδιαφέροντος στο επίσημο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

Στη συνέχεια για την ενεργοποίηση επιταγής trainingvoucher, παρακαλούμε να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. τα εξής δικαιολογητικά:

 • Προτυπωμένο e-mail.
 • Εκτύπωση από το TAXISNET, στην οποία αποτυπώνεται ο ενεργός ΚΑΔ, κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητας, ο οποίος εμπίπτει στους επιλέξιμους ΚΑΔ του Προγράμματος.
 • Εκτύπωση από e-banking ή φωτοτυπία βιβλιαρίου, στην οποία αποτυπώνεται το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού και το ονοματεπώνυμό ως 1ου Δικαιούχου του Λογαριασμού.
 • Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (2 όψεις) ή διαβατηρίου.

Τα δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν σε αρχεία μορφής .pdf, .doc, .jpeg ή φωτογραφίας από κινητό τηλέφωνο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Β) Από τον πάροχο κατάρτισης Αθηναϊκή Εκπαιδευτική ΕΠΕ με εξουσιοδότηση για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής από 9/04/20 έως 25/04/20 (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ).

Στην περίπτωση αυτή, η ενεργοποίηση της επιταγής κατάρτισης γίνεται απευθείας από την Αθηναϊκή Εκπαιδευτική ΕΠΕ και ο ενδιαφερόμενος, χωρίς κόπο και με ασφάλεια, εντάσσεται στην εκπαιδευτική διαδικασία και ολοκληρώνει την εκπαίδευση.

Για την ενεργοποίηση επιταγής trainingvoucher, παρακαλούμε να αποστείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση τα εξής δικαιολογητικά:

 • Συμπληρωμένη και σκαναρισμένη εξουσιοδότηση, όπου δηλώνετε και το αντικείμενο κατάρτισης. Μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ.
 • Εκτύπωση από το TAXISNET, στην οποία αποτυπώνεται ο ενεργός ΚΑΔ, κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητας, ο οποίος εμπίπτει στους επιλέξιμους ΚΑΔ του Προγράμματος.
 • Εκτύπωση από e-banking ή φωτοτυπία βιβλιαρίου, στην οποία αποτυπώνεται το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού και το ονοματεπώνυμό ως 1ου Δικαιούχου του Λογαριασμού.
 • Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (2 όψεις) ή διαβατηρίου.

H Εξουσιοδότηση και τα δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν σε αρχεία μορφής .pdf, .doc, .jpeg ή φωτογραφίας από κινητό τηλέφωνο στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συστήνουμε την μέθοδο ΕΓΓΡΑΦΗΣ Β.

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις

Ο ΚΑΔ 86.90.12.01 "υπηρεσίες αποκλειστικών νοσοκόμων" συμπεριλαμβάνεται στους ΚΑΔ της πρόσκλησης 2/2020, όμως οι αποκλειστικές νοσοκόμες δουλεύουν με ένα ιδιαίτερο εργασιακό καθεστώς, δεν έχουν έναρξη στην εφορία και η επίσημη απόδειξη που εκδίδουν τους την παρέχει το ΙΚΑ. Μπορούν να συμμετάσχουν στην πρόσκληση 2/2020;
Οι αποκλειστικές νοσοκόμες μπορούν να συμμετάσχουν στην πρόσκληση 2/2020, υπό την προϋπόθεση ότι έχουν κάνει έναρξη του ΚΑΔ 86.90.12.01 "υπηρεσίες αποκλειστικών νοσοκόμων" στην εφορία.
Οι εταίροι εταιρειών που διαθέτουν κύριο επιλέξιμο ΚΑΔ π.χ Ο.Ε, ΙΚΕ κτλ, μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ή αφορά μόνο φυσικά πρόσωπα;

Μιλήστε μαζί μας..

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση μας με νέες ιδέες για το marketing της μονάδας υγείας (ιατρείο, οδοντιατρείο) σας;

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2024 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
ΣΕΔΕ ΜΕΛΟΣ
https://wa.me/306945277051