εξειδικευμένες λύσεις

FULL-SERVICE MARKETING

Οι ασθενείς στην περιοχή σας αναζητούν τον καλύτερο Οφθαλμίατρο και η σωστή στρατηγική digital marketing είναι ο τρόπος για να προσελκύσετε και φυσικά να διατηρήσετε νέους ασθενείς τοπικά ή από την εύρυτερη περιοχή σας.

Οι ασθενείς αναζητούν για κάθε πάθηση και θεραπευτική μέθοδο σχετιζόμενη με την υγεία των ματιών τους: γλαύκωμα, καταράκτη, ξηροφθαλμία, LASIK, SMILE, PRK, κ.α. Για αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για σας, ο συνεργάτης σας στον τομέα του marketing να κατανοεί ακριβώς τι έχει αποτέλεσμα, "που" βρίσκονται οι ασθενείς σας, ποιες πλατφόρμες να αξιοποιήσει και με ποια digital εργαλεία να σας προβάλλει.


Image

ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Για 20 χρόνια σχεδόν, στη MEDICAL PROMOTION έχουμε υποστηρίξει δεκάδες οφθαλμιατρεία και διαγνωστικά κέντρα της ειδικότητάς σας, ακόμη και τα πιο αναγνωρισμένα. Στοχεύστε στους ασθενείς και τα περιστατικά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν!

Ξεκινήστε Άμεσα να Προσελκύετε Νέους Ασθενείς

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΙΚΟ MARKETING

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Οφθαλμιάτρου

H ιστοσελίδα σας είναι ο digital "πωλητής" σας. Οι ασθενείς σας θέλουν να τη δούν πριν προγραμματίσουν το ραντεβού τους ή πριν θελήσουν τη δική σας κλινική γνωμάτευση. Μια παλιά ή ακόμη και η απουσία μιας ιστοσελίδας σας, σίγουρα λειτουργεί αρνητικά για σας. 

Αντίθετα, μια ιστοσελίδα που είναι πλήρως ενημερωμένη και λειτουργεί άψογα σε όλες τις νέες συσκευές, κάνει τη διατήρηση των περιστατικών σας ακόμη πιο εύκολη, σας καθιστά σημείο αναφοράς και συμβάλλει στην ανίχνευση σας στις μηχανές αναζήτησης. 
seo
  • Google Ads

  • Facebook Ads

  • Instagram Ads

  • YouTube Ads

  • LinkedIn Ads

Προβολή & Διαφήμιση Οφθαλμιάτρου

Οι περισσότεροι από τους δυνητικούς ασθενείς σας είναι στο Google ή στα social media, αναζητώντας λύσεις για τις παθήσεις των ματιών τους. Η ομάδα μας έχει υλοποιήσει τις προωθητικές ενέργειες  δεκάδων συναδέλφων σας και οφθαλμιατρείων σαν το δικό σας.

Αξιοποιούμε όλες τις πλατφόρμες για την προσέλκυση του επιθυμητού σας ασθενή με το σωστό μήνυμα σε προσδιοριζόμενη γεωγραφική τοποθεσία. Γνωρίζουμε πως να χτίζουμε και να υλοποιούμε μια επιτυγχημένη digital διαφημιστική στρατηγική.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Διαχείριση Social Media Οφθαλμιατρείου

Οι ασθενείς στην περιοχή σας αναζητούν οφθαλμίατρο και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τους τραβήξετε την προσοχή μέσω των social media. Τώρα, τα οφθαλμιατρεία που θέλουν ξεχωρίσουν στις τοπικές τους αγορές πρέπει να χρησιμοποιούν social media.

Οι ασθενείς θέλουν να γνωρίζουν τι κάνει το ιατρείο σας μοναδικό. Το περιεχόμενο (video, γραφιστικά κ.α.) σε αυτά τα μέσα είναι που κάνει τη διαφορά και φέρνει νέους ασθενείς.

Στη MEDICAL PROMOTION, καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη στη διαχείριση των social media ενώ χωρίς υπερβολή διαθέτουμε τη μεγαλύτερη τράπεζα περιεχομένου εξειδικευμένα για την ειδικότητά σας.

seo
seo

SEO - search engine optimization

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

Η ιστοσελίδα σας έιναι ένα από τα μόνα μέρη αυτή την εποχή που θέλετε αυξημένη κίνηση. Περισσότερη κίνηση, δηλ. περισσότερες επισκέψεις, στην ιστοσελίδας σας σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για μετατροπή δυνητικών σε υφιστάμενους ασθενείς. 

Για να το κάνετε όμως αυτό να συμβεί, η ιστοσελίδα σας πρέπει να ανιχνεύεταια από τις μηχανές αναζήτησης π.χ. Google.

Οι δυνητικοί ασθενείς σας βρίσκουν την ιστοσελίδα σας στο διαδίκτυο; Εάν δεν φαίνεστε στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων, τότε δεν σας βρίσκουν.

Να Γνωριστούμε;

Μιλήστε άμεσα Μαζί μας

Μιλήστε μαζί μας!
συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία και ο συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας στα στοιχεία που έχετε δηλώσει.

εάν ήδη έχετε
προσθέστε μας στοιχεία που ενδεχομένως θεωρείτε χρήσιμα
Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2024 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
ΣΕΔΕ ΜΕΛΟΣ
https://wa.me/306945277051