Ασθενείς στην Ιστοσελίδα της Κλινικής σας με το #1 SEO Agency στην Υγεία

Οι κλινικές και τα νοσοκομεία χρειάζονται μια ισχυρή digital παρουσία για να διατηρήσουν τη φήμη τους και να συνεχίσουν να φέρνουν ασθενείς στην πόρτα τους. Η ιστοσελίδα σας, είναι συχνά το πώς το κοινό σας ανιχνεύει, επικοινωνεί κια αποφασίζει να επιλέξει εσας. Στη MEDICAL PROMOTION Digital Marketing, εξειδικευόμαστε στην υλοποίηση στρατηγικής που θα εξασφαλίσει να σας βρούν ΑΥΤΟΙ που θέλετε (ασθενείς, ιατροί, κ.α.).

τι κάνουμε

Social Media για Νοσοκομείο

Social Media για Νοσοκομείο

Ιστοσελίδα για Νοσοκομείο

Ιστοσελίδα για Νοσοκομείο

Διαφημίσεις για Νοσοκομείο

Διαφημίσεις για Νοσοκομείο

Reputation Management για Νοσοκομείο

Reputation Management για Νοσοκομείο

PPC Διαχείριση για Νοσοκομείο

PPC Διαχείριση για Νοσοκομείο

Ολοκληρωμένο SEO που στοχεύει τους δυνητικούς σας ασθενείς

Όταν ο κόσμος έχει απορία για θέματα υγείας, το πρώτο μέρος που ανατρέχει είναι η Google. Οι δυνητικοί ασθενείς σας θα ψάξουν online για τις υποδομές σας, να αναζητήσουν το αρχείο τους και κυρίως...για να κλείσουν πλέον και το ραντεβού, τη νέα τους επίσκεψη.

Προκειμένου να διασφαλισθεί ότι η ιστοσελίδα σας εμφανίζεται, η ομάδα μας αρχικά θα εξετάσει την υφιστάμενη σας απόδοση SEO, θα δουλέψει μαζί σας για να φτιάξουμε ένα καθετοποιημένο πλάνο και θα συντονίσουμε, υλοποιήσουμε τη SEO στρατηγική για να συνεχίσει η κλινική σας να ανιχνεύεται και στο μέλλον.

SEO στρατηγική Κλινικής βασισμένη σε Δεδομένα κι Αποτελέσματα

Αποτελεσματική στρατηγική για λέξεις - κλειδιά

Αναγνωρίζουμε και στοχοποιούμε το σωστό μείγμα λέξεων - κλειδιών βάση αγοράς, ανταγωνισμού και δεδομένων σε τοπικό / εθνικό επίπεδο.  Ταυτόχρονα, στοχεύουμε λέξεις - κλειδιά με μεγαλύτερη πιθανότητα να φέρουν ποιοτική επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας - ασθενείς, δυνητικοί και υφιστάμενοι όπως και επαγγελματίες υγείας.
Image
Image

Χρήσιμο περιεχόμενο που φέρνει υψηλή Google κατάταξη

Η φιλοσοφία μας προς τη στρατηγική περιεχομένου έγκειται στη δημιουργία περιεχομένου που οι ασθενείς σας χρειάζονται και χρησιμοποιούν. Απο εκεί, γράφουμε, δομούμε και προωθούμε περιεχόμενο που εξασφαλίζουμε ότι ακολουθεί τις τελευταίες SEO καλύτερες πρακτικές και έχει καλή κατάταξη. Από ιστοσελίδες έως blogs, συμβάλλουμε στη δημοσίευση περιεχομένου πλούσιο σε λέξεις - κλειδιά και SEO-optimized που οι μηχανές αναζήτησης και οι χρήστες σας θα λατρέψουν!

Αναγκαίο και το Τεχνικό SEO

Πώς έχει δομηθεί, προγραμματισθεί η ιστοσελίδα σας, ενδέχεται να έχει αντίκτυπο στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Η έμπειρη ομάδα μας τεχνικού SEO θα φροντίσει όλες τις λεπτομέρειες ώστε η ιστοσελίδα σας να ανιχνεύεται εύκολα από  το στοχευμένο κοινό, σε τοπικό κι εθνικό επίπεδο.
Image
Image

Link - Building στρατηγική

Σημαντικό μέρος του SEO είναι η σύνδεση (linking) άλλων ιστοσελίδων με τη σελίδα της κλινικής σας. Ωστόσο, υπάρχει μια τέχνη για ηθικό και στοχευμένο link building. Η ομάδα μας εξασφαλίζει τοποθετήσεις που θα βελτιώσουν το domain authority της ιστοσελίδας σας μέσω άλλων αναγνωρισμένου authority ιστοσελίδες.

Συνεχή βελτιστοποίηση ταχύτητας ιστοσελίδας

H Google δίνει extra credit στις ιστοσελίδες που φορτώνουν γρήγορα. Για αυτό κι εμείς θα βελτιστοποιήσουμε την ιστοσελίδα σας ώστε να φορτώνει άμεσα και φυσικά με την ίδια ταχύτητα σε όλες τις συσκευές, κινητά κ.α.
Image

Συχνές Ερωτήσεις για SEO Iστοσελίδας Κλινικής

Τί είναι το SEO και γιατί είναι σημαντικό για την ιστοσελίδα μιας κλινικής;

Όταν το κοινό αναζητεί πληροφορίες για παρόχους υγείας, πρώτα επισκέπτεται τη Google. Για να εξασφαλίσετε ότι η ιστοσελίδα σας ανιχνεύεται από το απευθυνόμενοι κοινό σας, θα πρέπει να επενδύσετε σε εργαλεία και λύσεις προκειμένου να εξασφαλίζεται η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO).

SEO είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη διαδικασία που βοηθά την κάθε επιχείρηση να τοποθετήσουν τις ιστοσελίδες τους με τον τρόπο εκείνο που αγαπούν οι μηχανές αναζήτησης. Φυσικά, η Google κι άλλες μηχανές αναζήτησης τρέχουν έναν αλγόριθμο που ανανεώνεται συνέχεια.
Πώς μετράται το αποτέλεσμα για το SEO ιστοσελίδας κλινικής;
Πόσο σύντομα μπορούμε να αναμένουμε αποτελέσματα;
το όνομα σας ή την επωνυμία σας
email σας
Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2024 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
ΣΕΔΕ ΜΕΛΟΣ
https://wa.me/306945277051