Περισσότεροι ασθενείς μέσω Social Media

Γινόμαστε ο δικός σας social media manager!
Αξιοποιούμε Facebook, Instagram, Google Business και άλλες πλατφόρμες social media προκειμένου να προσελκύσουμε και να ενημερώσουμε περισσότερους νέους ασθενείς, περισσότερους νέους πελάτες ενώ καλλιεργούμε τις σχέσεις μας με τους υφιστάμενους.

Για να έχετε αποτέλεσμα, πρέπει να είστε αυθεντικοί!

Έτσι, όλα μας τα projects διαθέτουν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένο στη δική σας ταυτότητα με προσωποποιημένο υλικό που υποστηρίζει την ιστορία που θέλετε να πείτε..κάνοντας την και ιδιαίτερα ελκυστική!

Εγγυημένη αύξηση επισκεψιμότητας προς την ιστοσελίδα σας!

Εξασφαλίστε την ανιχνευσιμότητά σας από το κοινό στο οποίο απευθύνεστε!

Image

Γοητευτικό εικαστικό και στοχευμένες διαφημίσεις έρχονται μαζί να δημιουργήσουν έναν από τους πιο αποδοτικούς (χρόνος, κόστος) τρόπους να έρθετε μπροστά στο κοινό που αξίζει για σας.

Μάλιστα, μια από τις πιο αποτελεσματικές στρατηγικές μας είναι η στόχευση σε υφιστάμενους ασθενείς μέσω Facebook και Instagram προκειμένου να μας δώσουν συστάσεις / νέους followers.

Στο δια ταύτα, αυτά που κάνουμε περιλαμβάνουν:
  • Περιεχόμενο που ξεχωρίζει - δίνουμε έμφαση στο μοναδικό, προσωποποιημένο περιεχόμενο που το κοινό σας μπορεί να "δεσμευθεί" μαζί του και να αισθάνεται ότι πρόερχεται από εσας τους ίδιους. Τα social media δουλεύουν μόνο όταν το περιεχόμενο είναι αυθεντικό και με νόημα!
  • Χωρίς κόπο και ταλαιπωρία για σας - η αλήθεια είναι ότι ο συγχρονισμός σας με τις συνεχείς αλλαγές και απαιτήσεις των social media απαιτούν το δικό τους χρόνο και κόπο. Αναλαμβάνουμε εμείς όλες τις απαιτούμενες εργασίες όπως και το άγχος, χτίζοντας μια στρατηγική που εκτελούμε έτσι ώστε εσείς να ασχολείστε πραγματικά μόνο με την Οδοντιατρική σας.
  • Στοχευμένη προβολή και διαφημίσεις - σχεδιάζουμε καμπάνιες προβολής και υλοποιούμε διαφημιστικά πλάνα έτσι ώστε να μεταδώσουμε το πιο αποδοτικό μήνυμα στο καλύτερα δημογραφικά επιλεγμένο κοινό σας.

Ολοκληρωμένη διαχείριση των Social Media, σαν να ήσασταν εσείς!

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, εξατομικεύουμε και τα παρεχόμενα πακέτα μας:

START UP SOCIAL MEDIA

ιδανικό για ιατρεία και οδοντιατρεία που ξεκινούν τώρα την παρουσία τους στα social media και επιθυμούν να αποκτήσουν μια επιτυχημένη παρουσία σε αυτά.

Στο πακέτο αυτό, περιλαμβάνεται:
  • δημιουργία προφίλ με αντίστοιχα εικαστικά επαγγελματικής επιμέλειας
  • έως 3 / εβδομάδα αναρτήσεις σε Facebook, Google Business και Instagram

BUILD UP SOCIAL

ιδανικό για ιατρεία και οδοντιατρεία που διαθέτουν ήδη λογαριασμούς στα social media και επιθυμούν να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο το impact και το κοινό τους.

Στο πακέτο αυτό, πλέον των αναρτήσεων, περιλαμβάνεται:
  • διαχείριση διαφημιστικής καμπάνιας με σκοπό την ενίσχυση της εμβέλειας και της "δέσμευσης" / engagement του κοινού - στόχου
  • ότι αναφέρεται στο ανωτέρο πακέτο

PREMIUM SOCIAL

ιδανικό για ιατρεία και οδοντιατρεία που έχουν την άνεση να κάνουν λήψη φωτογραφιών απο την ίδια τους τη δραστηριότητα και να τις δημοδιεύουν στα διάφορα social αλλά δεν έχουν τη γνώση και την εμπειρία να διαχειρίζονται διαφημιστικές καμπάνιες και άλλου είδους αλληλεπιδράσεις στα social media.

Στο πακέτο αυτό, περιλαμβάνεται:
  • διαχείριση διαφημιστικής καμπάνιας
  • εκπαίδευση προσωπικού
  • ότι αναφέρεται στα ανωτέρω πακέτα

Μιλήστε μαζί μας..

Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2022 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.

Search

https://wa.me/306945277051