ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ

MARKETING & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

για το ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ή το ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Δίνουμε αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες σας!

Αναδεικνύουμε την ιστορία σας και μεταφέρουμε στον ασθενή σας την εικόνα που επιθυμείτε..

Στη MEDICAL PROMOTION ο στόχος μας είναι να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες βασιζόμενες στην πραγματική σας ανάγκη αλλά και μετρήσιμης αποτελεσματικότητας!
Το τοπίο συνεχώς μεταβάλλεται. Συνεχείς αλλαγές στο περιβάλλον και τους όρους δραστηριοποίησης σας, στον ανταγωνισμό, στο απευθυνόμενο κοινό και στα μέσα επικοινωνίας...
Πολλά διαγνωστικά κέντρα ζουν και υπάρχουν μόνο για τις εξετάσεις των ασφαλιστικών ταμείων. Κάποια άλλα ενδιαφέρονται για τη σχέση τους με τον εκάστοτε ασθενή και τη δημιουργία σταθερών σχέσεων...αυτά είναι που μας εμπιστεύονται!

Συνολική Υποστήριξη κάθε Digital Ανάγκης σας!

Ενίσχυση όγκου νέων ασθενών, αύξηση εσόδων συγκεκριμένων υπηρεσιών, χτίσιμο δημοτικότητας brand διαγνωστικού, κ.α.
Image
Image
Image
Image
Image

Γιατί οι Πελάτες μας, μας Εμπιστεύονται...

Γνωρίζουμε & Κατανοούμε το Marketing Υπηρεσιών Υγείας όσο κανείς άλλος

Η πολυετή μας εξειδίκευση στον τομέα του healthcare marketing κι έτσι γνωρίζουμε τα tricks αλλά κυρίως τί πραγματικά είναι αποτελεσματικό στον τελικό αποδέκτη, τον ίδιο σας τον ασθενή.

Γνωρίζουμε πώς να Πουλήσετε και να σας Φέρουμε Νέους Ασθενείς

Από το 2004 έως σήμερα έχουμε συνεργασθεί με πλήθος διαγνωστικών κέντρων, μεμονωμένων ή μέλη ομίλων και γνωρίζουμε πώς να φέρνουμε ασθενείς σε μια μονάδα.

Υπάρχουμε...

Σας φαίνεται παράξενο;! Κι όμως είμαστε μια εταιρεία που υπάρχει και διαθέτουμε μόνιμους εργαζόμενους έτσι ώστε να μπορούμε ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούμε σε κάθε σας ανάγκη, έκτακτη ή όχι. 

Η μονάδα σας είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες και οι στόχοι σας μπορούν να μεταβληθούν. Και είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε άμεσα και να απαντήσουμε κάθε νέα ανάγκη υποστήριξης σας.

Branding

Λογότυπο, κείμενα, έντυπα ενημέρωσης ασθενή, folder εξετάσεων και όλα όσα χρειάζεστε στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης ταυτότητας.

Η ομάδα μας μπορεί να σας υποστηρίξει ακόμη και σε μόνιμο επίπεδο, για κάθε σας γραφιστική ανάγκη.

Παρουσία στο Διαδίκτυο

Ξεκινώντας από την υποστήριξη σας στα πιο απλά... π.χ. domain και hosting / φιλοξενία ιστοσελίδας σας έως το σχεδιασμό και ολοκληρωμένη υποστήριξη της ιστοσελίδας της μονάδας υγείας σας, κάθε μεγέθους

Αναλαμβάνουμε με αποτέλεσμα και συνέπεια την προβολή της digital παρουσίας σας για τη βελτίωση της ανιχνευσιμότητάς σας από το κοινό-στόχο σας με πολλούς τρόπους ανάλογα με τις ανάγκες και τα θέλω σας.

Social Media Marketing

Χάρη στα social media εξασφαλίζουμε την εκπαίδευση αλλά και ενημέρωση των ασθενών σας, υφιστάμενων και μη, σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις ή ιατρικές υπηρεσίες που ενδέχεται να χρειάζονται ανάλογα με την ηλικία τους. 

Το διαγνωστικό ή το μικροβιολογικό σας αντίστοιχα μπορεί να επιλέξει και την προβολή σε συγκεκριμένες ομάδες κοινού π.χ. rapid antigen covid19 test, PCR κ.ο.κ.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, οι εταιρείες ιατρο-τεχνολογικών προιόντων αναμένεται να διπλασιάσουν

...

Ιδέα που γεννήθηκε από μια πραγματική ανάγκη και στη συνέχεια μετουσιώθηκε σε online πλατφόρμα, το

...

Εσείς πώς διαμορφώνεται το κοστολόγιο των παρεχόμενων υπηρεσιών σας; Η τιμή "πώλησης" της εκάστοτε παρεχόμενης υπηρεσίας σας είναι απλά αντίστοιχη των συναδέλφων σας

...

Σας παρέχουμε τη δική σας ομάδα πωλήσεων

Κι όμως ναι! Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό της δικής σας μονάδας υγείας, την ανάπτυξη του δικού σας δικτύου συνεργατών για ενδεχόμενη / δυνητική σύσταση περιστατικού.

Μαθαίνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας σαν να ήταν δικές μας. Και με μεράκι, εξασφαλίζουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα δηλ. την επίτευξη της σύστασης από το κοινό - στόχο της δικής σας επιλογής σε Αττική.

μιλήστε μαζί μας

Σεμινάρια / Ημερίδες

Δεν είμαστε άλλη μια εταιρεία που διοργανώνει σεμινάρια, ημερίδες και κάθε άλλης μορφής εκδήλωσης για τις δικές σας εσωτερικές ανάγκες.

Κάνουμε κάτι διαφορετικό..
Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας, κάθε βαθμίδας, έτσι ώστε να ενστερνιστούν τις δικές σας αξίες και φιλοσοφία, να αποκτήσουν μια κοινή γραμμή και το κυριότερο...εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας να "πουλάει καλύτερα".

Στην πολυετή πορεία μας στο χώρο, έχουμε δει ότι ο καλύτερος τρόπος προώθησης υπηρεσιών και δη επιπρόσθετων είναι από το ίδιο το προσωπικό που έρχεται σε τακτική επαφή με τον / την ασθενή.

Για αυτό και σας βοηθάμε να μετατρέψετε το ανθρώπινο δυναμικό της μονάδας σας σε ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης!

μιλήστε μαζί μας

Μιλήστε άμεσα μαζί μας!
συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία και ο συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας στα στοιχεία που έχετε δηλώσει.

προσθέστε μας στοιχεία που ενδεχομένως θεωρείτε χρήσιμα
Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2024 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
ΣΕΔΕ ΜΕΛΟΣ
https://wa.me/306945277051