ολοκληρωμένη υποστήριξη marketing

για το μικροβιολογικό εργαστήριο, διαγνωστικό κέντρο και πολύ-ιατρείο
κάθε μεγέθους, κάθε ανάγκης και σε κάθε περιοχή της Ελλάδος.

Πολλά διαγνωστικά κέντρα ζουν και υπάρχουν μόνο για τις εξετάσεις των ασφαλιστικών ταμείων. Κάποια άλλα ενδιαφέρονται για τη σχέση τους με τον εκάστοτε ασθενή και τη δημιουργία σταθερών σχέσεων...αυτά είναι που μας εμπιστεύονται!

Στη MEDICAL PROMOTION ο στόχος μας είναι να παρέχουμε καινοτόμες υπηρεσίες βασιζόμενες στην πραγματική σας ανάγκη αλλά και μετρήσιμης αποτελεσματικότητας!

Digital Marketing Εργαστηρίου / Διαγνωστικού / Πολυιατρείου

Σχεδιασμός κι ανάπτυξη ιστοσελίδων, apps, newsletter και edetails, ιατρικά κείμενα / περιεχόμενο και online media marketing - η MEDICAL PROMOTION σας παρέχει ένα one-stop shop για το digital project της δικής σας μονάδας υγείας, όποιο κι αν είναι το μέγεθος της.

Branding

Λογότυπο, κείμενα, έντυπα ενημέρωσης ασθενή, folder εξετάσεων και όλα όσα χρειάζεστε στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης ταυτότητας η ομάδα συνεργατών μας μπορεί να σας υποστηρίξει.

Παρουσία στο Διαδίκτυο

Ξεκινόντας από το απλό domain και hosting σας έως το σχεδιασμό και ολοκληρωμένη υποστήριξη της ιστοσελίδας της μονάδας υγείας σας, κάθε μεγέθους, όπως και την προβολή της για εξασφάλιση της ανίχνευσης της από το κοινό-στόχο σας...η ομάδα συνεργατών μας μπορεί να σας υποστηρίξει.

Social Media Marketing

Χάρη στα social media εξασφαλίζουμε την εκπαίδευση των ασθενών σας, υφιστάμενων και μη, σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις ή ιατρικές υπηρεσίες που ενδέχεται να χρειάζονται ανάλογα με την ηλικία τους. Ταυτόχρονα μας και αντίστοιχα σας..βοηθούν πολύ στην προβολή σας στο τοπικό κοινό σας.

Σας παρέχουμε τη δική σας ομάδα πωλήσεων

Κι όμως ναι! Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό της δικής σας μονάδας υγείας, την ανάπτυξη του δικού σας δικτύου συνεργατών για ενδεχόμενη / δυνητική σύσταση περιστατικού.

Μαθαίνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας σαν να ήταν δικές μας. Και με μεράκι, εξασφαλίζουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα δηλ. την επίτευξη της σύστασης από το κοινό - στόχο της δικής σας επιλογής σε Αττική.

μιλήστε μαζί μας

Σεμινάρια / Ημερίδες

Δεν είμαστε άλλη μια εταιρεία που διοργανώνει σεμινάρια, ημερίδες και κάθε άλλης μορφής εκδήλωσης για τις δικές σας εσωτερικές ανάγκες.

Κάνουμε κάτι διαφορετικό..
Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας, κάθε βαθμίδας, έτσι ώστε να ενστερνιστούν τις δικές σας αξίες και φιλοσοφία, να αποκτήσουν μια κοινή γραμμή και το κυριότερο...εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας να "πουλάει καλύτερα".

Στην πολυετή πορεία μας στο χώρο, έχουμε δει ότι ο καλύτερος τρόπος προώθησης υπηρεσιών και δη επιπρόσθετων είναι από το ίδιο το προσωπικό που έρχεται σε τακτική επαφή με τον / την ασθενή.

Για αυτό και σας βοηθάμε να μετατρέψετε το ανθρώπινο δυναμικό της μονάδας σας σε ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης!

μιλήστε μαζί μας

Ενδεικτικοί Πελάτες

Image
Image
Image
Image
Image
Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2022 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.

Search

https://wa.me/306945277051