εξειδικευμένες λύσεις

FULL-SERVICE MARKETING

για την ανάδειξη της ΑΥΘΕΝΤΙΑΣ και της ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ σας

ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Για 20 χρόνια σχεδόν, στη MEDICAL PROMOTION έχουμε υποστηρίξει δεκάδες ιατρεία πλαστικής χειρουργικής στην Ελλάδα, ακόμη και τα πιο αναγνωρισμένα. Δημιουργούμε και εφαρμόζουμε στρατηγικές digital marketing που αυξάνουν τους δυνητικούς πελάτες, αριθμό εισερχόμενων περιστατικών και τις μετατροπές τους σε πραγματικούς σας ασθενείς. 

Marketing πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του δικού σας Ιατρείου

click > στις αντίστοιχες υπηρεσίες για περισσότερες πληροφορίες

BRANDING ΙΑΤΡΕΙΟΥ
To BRANDING του ιατρείου σας είναι πολλά περισσότερα από ένα απλό ΛΟΓΟΤΥΠΟ!

Φυσικά και αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και τη δημιουργία του λογοτύπου σας.

Αποτυπώνουμε online και offline τη φιλοσοφία σας προκειμένου να χτίσετε την απαιτούμενη εμπιστοσύνη και να πείσετε τους δυνητικούς ασθενείς σας να σας επιλέξουν έναντι του ανταγωνισμού σας.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ MULTIMEDIA
Τα video αποτελούν έναν απο τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προβολής πλέον!
Χάρη στις διάφορες πλατφόρμες αλλά και τα smartphones, εύκολα και απλά σχεδόν όλοι σας μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας video. 

Αν δεν έχετε δικό σας περιεχόμενο, σας το παρέχουμε! 
Απλά θέλουμε την πληροφορία σας.. και εύκολα και απλά με δικό μας υλικό σας δημιουργούμε το video για κάθε μορφή χρήσης π.χ. οθόνη ιατρείου, social media κ.α.
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΙΑΤΡΕΙΟΥ
Εξατομικευμένη Ιστοσελίδα για να προσελκύσετε νέους ασθενείς αλλά και να μετατρέψετε κάθε επισκέπτη αναδεικνύοντας την εμπειρία και μοναδικότητά σας.

ΠΡΟΣΙΤΟ ΚΟΣΤΟΣ - η εμπειρία και εξειδικευμένη τεχνογνωσία μας, μας χαρίζει το προνόμιο να σας παρέχουμε νέες, δυναμικές και responsive ιστοσελίδες στο πιο προσιτό κόστος της αγοράς, άμεσα και αποτελεσματικά.

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ - ιστοσελίδα απόλυτα προσαρμοσμένη στο δικό σας όραμα, φιλοσοφία και εξειδίκευση με ένα μοναδικό στόχο: την προσέλκυση νέων περιστατικών

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ - με 20 σχεδόν χρόνια συνεχούς δραστηριότητα στον κλάδο, είμαστε η πιο αξιόπιστη λύση εξασφαλίζοντας 24/7 τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας.
REVIEWS & ΦΗΜΗ
Το 90% των καταναλωτών διαβάζουν τις online κριτικές / reviews πριν επισκεφθούν μια επιχείρηση καθιστώντας έτσι την υιοθέτηση της στρατηγικής κριτικών ΠΟΛΥ σημαντική. 

Μην αγχώνεστε!
Μέσα από συγκεκριμένη στρατηγική, χτίζουμε 5στερες κριτικές στο Google και άλλες σχετικές πλατφόρμες.
SOCIAL MEDIA
Η καλύτερη πηγή αυθεντικού περιεχομένου του ιατρείου σας είναι η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ!

ΩΣΤΟΣΟ... 

Δεν σας αφήνουμε μόνους σας. Κάθε εβδομάδα, σας παρέχουμε εξατομικευμένο περιεχόμενο στο branding του δικού σας ιατρείου για τα social media προκειμένου να σας βοηθήσουμε να μοιραστείτε με τους ασθενείς σας τη μοναδικότητα και ιδιαιτερότητα σας.

Ταυτόχρονα, αναλαμβάνουμε τη γραφιστική επιμέλεια κάθε μορφής υλικού σας (video, εικόνες, κ.α.) για όλες τις πλατφόρμες των social media και σας βοηθάμε να απευθυνθείτε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στο κοινό - στόχο σας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ GOOGLE
Θέλετε εγγυημένα να βρίσκεστε στη 1η σελίδα των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης π.χ. Google?

Οι πληρωμένες διαφημίσεις είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να βάλετε την ιστοσελίδα σας στα πρώτα 5 αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης, εξασφαλίζοντας συνεχή ροή κλικς στην ιστοσελίδα σας.

Αυτό συνίσταται για νέα ιατρεία να σας αποκτήσουν μια ροή περιστατικών.

Επιπρόσθετα, αποτελεί την κατάλληλη ενέργεια προβολής και για ιατρεία σε περιοχές με μεγάλο ανταγωνισμό.
CONTENT MARKETING
Η ιστοσελίδα σας δεν θα πρέπει να υιοθετεί τη φιλοσοφία "έγινε και την αφήνουμε στην τύχη της". 

Για να έχει αποτέλεσμα η digital παρουσία σας, το περιεχόμενο χρειάζεται συνεχή ενημέρωση και ανανέωση προκειμένου να απαντά στα ερωτήματα των ασθενών σας.

Είμαστε οι δημιουργοί του περιεχόμενου σας!
Δημιουργούμε, συντάσσουμε, βελτιστοποιούμε, αξιολογούμε και προβάλλουμε φρέσκο περιεχόμενο για να διατηρήσουμε την αποτελεσματικότητα της ιστοσελίδας σας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK
Οι διαφημίσεις στα social media όπως Facebook και Instagram, επικεντρώνονται σε αληθινούς χρήστες / ανθρώπους και όχι απλά σε λέξεις - κλειδιά. 

Ρυθμίζοντας αντίστοιχα τους διάφορους στόχους, δημιουργούμε αποτελεσματικές καμπάνιες με call-to-action μετρήσιμες ενέργειες.

Σε αυτό τον τρόπο προβολής έχουμε συγκεκριμένες προσδοκίες και αποτελέσματα άμεσα αξιολογήσιμα.

Boutique Marketing Agency Αισθητικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής

Ο εξαιρετικός σχεδιασμός, η συναρπαστική γραφή, η αισθητική στη φωτογράφηση και στη βιντεοσκόπηση, η βελτιστοποίηση και η προηγμένη τεχνογνωσία συνθέτουν έναν agency που εργάζεται καθημερινά σκληρά για εσάς.

Κάνουμε αυστηρές δοκιμές πριν από την κυκλοφορία της κάθε ιστοσελίδας και εξασφαλίζουμε συνεχή συντήρηση, testings και παρακολούθηση.

Το έντυπο και το digital marketing καθώς και η διαφήμισή σας θα είναι απρόσκοπτα – με συνεπή στρατηγική, branding και σχεδιασμό. Η προσέγγισή μας και ο εις βάθος σχεδιασμός όλων όσων κάνουμε, από διαφημίσεις, μάρκετινγκ περιεχομένου, παραγωγή μέσων, social media marketing, PPC, σχεδιασμός ιστοσελίδων, γραφικό σχεδιασμό, στρατηγική marketing και άλλα, μας έχουν χαρίζουν μοναδική επαγγελματική φήμη στους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

Έτσι χτίζετε τη μακροπρόθεσμη ενημέρωση του κοινού-στόχου σας και φυσικά την επιχειρηματική σας  ανάπτυξη.

ΜΙΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΟΜΑΔΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δεν υπάρχει υποκατάστατο της εμπειρίας και της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας, ιδιαίτερα στο περίπλοκο τομέα του ιατρικού marketing.

Η συνεχής εκπαίδευση μας, η 20χρονη σχεδόν εμπειρία μας σε συνδυασμό με την εμπειρία μας σε πολλαπλά project της ειδικότητας σας εξασφαλίζουν την επιτυχία του έργου σας.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

Είμαστε περήφανοι για τις μακράς διαρκείας σχέσεις μας με τους πελάτες μας.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΤΕΩΝ, ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ

Δημιουργούμε και σας παραδίδουμε τις εργασίες μας. Δεν σταματάμε όμως εκεί. Στόχος μας να είμαστε ο μακροχρόνιος έμπιστος συνεργάτης σας. Έτσι, παρακολουθούμε την πορεία σας, σε κάθε βήμα.

Για παράδειγμα όταν παραδίδουμε την ιστοσελίδα σας, ελέγχουμε τα δεδομένα και τα αναλυτικά στοιχεία σας σε τακτική βάση για να διασφαλίσουμε ότι ο προϋπολογισμός και η όποια σας επένδυση, χρησιμοποιείται με τρόπους που σας ωφελούν ως πελάτες μας.

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ

Μιλήστε μαζί μας!
συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία και ο συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας στα στοιχεία που έχετε δηλώσει.

εάν ήδη έχετε
προσθέστε μας στοιχεία που ενδεχομένως θεωρείτε χρήσιμα

Να Γνωριστούμε;
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕΣΩ GOOGLE MEET ή ΖΟΟΜ

Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2024 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.
ΣΕΔΕ ΜΕΛΟΣ
https://wa.me/306945277051