ολοκληρωμένη υποστήριξη marketing

"...πριν ξεκινήσετε να βοηθάτε τους ασθενείς σας να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, εμείς σας βοηθάμε να βρείτε τους ασθενείς!"

Ανάλογα με το μέγεθος της μονάδας σας, στον τομέα της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, κάθε μονάδα και κάθε ειδικευμένος επαγγελματίας έρχεστε αντιμέτωποι με πολλαπλές προκλήσεις!

Έχοντας φθάσει σε αυτό το σημείο της σελίδας μας, θέλετε να προσελκύσετε περισσότερους ασθενείς στο ιατρείο σας με αποτελεσματική στρατηγική marketing στον τομέα της Αναπαραγωγικής Ιατρικής. Ως επαγγελματίες, βοηθάμε δεκάδες επαγγελματίες και ιατρεία να κάνουν αυτό ακριβώς..και ο τομέας της IVF είναι μια απο τις πιο κοινές ειδικότητες επαγγελματιών που συνεργαζόμαστε! Για του λόγου το αληθές, αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε με ορισμένα από τα πιο γνωστά κέντρα IVF στην Ελλάδα, Αττική και όχι μόνο. 

Και αναρωτιέστε πώς γίνεται να συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες της ίδιας ειδικότητας χωρίς να δημιουργούμε πρόβλημα στη δουλειά του ενός ή του άλλου..;!

Η απάντηση μας είναι μία.. είμαστε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. 16 χρόνια στην αγορά, δεν εφαρμόζουμε την ίδια στρατηγική και λύσεις σε όλους, γιατί απλά κανείς επαγγελματίας δεν είναι ίδιος /α. Οι στόχοι είναι διαφορετικοί, το μέγεθος και οι δυνατότητες του καθενός διαφορετικά όπως και το κοινό αναφοράς...!!
Η προσέλκυση νέων ασθενών στο ιατρείο σας και η διατήρηση τους για όλο το πέρας της θεραπείας, ξεκινά απο την επιτυχή και αποτελεσματική τοποθέτηση σας στην αγορά δυνητικών ασθενών. Οι ασθενείς σας χρειάζεται να γνωρίζουν το εύρος της εμπειρίας σας, ποιοί είστε και γιατί είστε η μονάδα ή ο επαγγελματίας που θα πρέπει να επιλέξουν!

Επικοινωνόντας το πάθος σας αλλά και τις δυνατότητες σας μέσα από ένα καθετοποιημένο, ανθρώπινο και ολοκληρωμένο brand - κεντρικό στοιχείο του marketing και της στρατηγικής προβολής σας. Το brand σας είναι το κύριο εργαλείο σας πίσω από τις όποιες προσπάθειες marketing και πέζει καθοριστικό ρόλο στην προσέλκυση του σωστού μείγματος ασθενών.

Branding

Λογότυπο, κείμενα, έντυπα ενημέρωσης ασθενή, folder εξετάσεων και όλα όσα χρειάζεστε στα πλαίσια μιας ολοκληρωμένης ταυτότητας η ομάδα συνεργατών μας μπορεί να σας υποστηρίξει.

Παρουσία στο Διαδίκτυο

Ξεκινόντας από το απλό domain και hosting σας έως το σχεδιασμό και ολοκληρωμένη υποστήριξη της ιστοσελίδας της μονάδας υγείας σας, κάθε μεγέθους, όπως και την προβολή της για εξασφάλιση της ανίχνευσης της από το κοινό-στόχο σας...η ομάδα συνεργατών μας μπορεί να σας υποστηρίξει.

Social Media Marketing

Χάρη στα social media εξασφαλίζουμε την εκπαίδευση των ασθενών σας, υφιστάμενων και μη, σε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις ή ιατρικές υπηρεσίες που ενδέχεται να χρειάζονται ανάλογα με την ηλικία τους. Ταυτόχρονα μας και αντίστοιχα σας..βοηθούν πολύ στην προβολή σας στο τοπικό κοινό σας.

Σας παρέχουμε τη δική σας ομάδα πωλήσεων

Κι όμως ναι! Αναλαμβάνουμε για λογαριασμό της δικής σας μονάδας υγείας, την ανάπτυξη του δικού σας δικτύου συνεργατών για ενδεχόμενη / δυνητική σύσταση περιστατικού.

Μαθαίνουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες σας σαν να ήταν δικές μας. Και με μεράκι, εξασφαλίζουμε το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα δηλ. την επίτευξη της σύστασης από το κοινό - στόχο της δικής σας επιλογής σε Αττική.

μιλήστε μαζί μας

Σεμινάρια / Ημερίδες

Δεν είμαστε άλλη μια εταιρεία που διοργανώνει σεμινάρια, ημερίδες και κάθε άλλης μορφής εκδήλωσης για τις δικές σας εσωτερικές ανάγκες.

Κάνουμε κάτι διαφορετικό..
Σας δίνουμε τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας, κάθε βαθμίδας, έτσι ώστε να ενστερνιστούν τις δικές σας αξίες και φιλοσοφία, να αποκτήσουν μια κοινή γραμμή και το κυριότερο...εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας να "πουλάει καλύτερα".

Στην πολυετή πορεία μας στο χώρο, έχουμε δει ότι ο καλύτερος τρόπος προώθησης υπηρεσιών και δη επιπρόσθετων είναι από το ίδιο το προσωπικό που έρχεται σε τακτική επαφή με τον / την ασθενή.

Για αυτό και σας βοηθάμε να μετατρέψετε το ανθρώπινο δυναμικό της μονάδας σας σε ένα ισχυρό εργαλείο πώλησης!

μιλήστε μαζί μας
Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2021 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.

Search