Άρθρα σε sites υψηλής επισκεψιμότητας - πώς μπορούν να σας βοηθήσουν;

Μέσα από τα άρθρα μας κατά καιρούς, σας έχουμε τονίσει την αξία και την αποτελεσματικότητα του content marketing στο σύνολο της προσπάθειας του digital marketing σας.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα και εφόσον έχετε εξασφαλίσει μια ολοκληρωμένη παρουσία στo διαδίκτυο (π.χ. ιστοσελίδα, παρουσία στα social media, κ.α.), θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσετε και την ανιχνευσιμότητα σας από τον εκάστοτε εν δυνάμει ασθενή αλλά και γενικότερα την ενίσχυση του ίδιου του branding σας.

Ακολούθως, σας παραθέτουμε εύκολους τρόπους επίτευξης των στόχων αυτών.

Συνεχής ανανέωση περιεχομένου ιστοσελίδας σας με τοποθέτηση σχετικών, της ειδικότητας σας, άρθρων

Το λεγόμενο και content marketing είναι μια χρονοβόρα αλλά αποτελεσματική στρατηγική SEO - δηλ. βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης. Μέσα στο συνεχώς εξελισσόμενο digital περιβάλλον, δεν μπορείτε πια να δημιουργήσετε απλά μια ιστοσελίδα και να την αφήσετε έτσι.

Όπως θέλετε ο ασθενής σας να αποκτήσει μια ρουτίνα επισκέψεων στο ιατρείο σας για τη βελτιστοποίηση του όποιου προβλήματος υγείας του, έτσι και η ιστοσελίδα της μονάδας σας χρήζει συνεχούς ανανέωσης του περιεχομένου της για την εξασφάλιση της αποτελεσματικότητας της.

Η τακτική προσθήκη φρέσκου, νέου περιεχομένου στην ιστοσελίδα της μονάδας υγείας σας (είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο ιατρείο / οδοντιατρείο ή για πιο σύνθετη μονάδα) σας βοηθά να αποκτήσετε ποιοτική επισκεψιμότητα αλλά και να εξασφαλίσετε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στη μετατροπή απλών επισκεπτών της σε νέους ασθενείς. Το περιεχόμενο είναι καταλυτικής σημασίας σε αυτή τη διαδικασία μετατροπής καθώς οι απαντήσεις σας στις ερωτήσεις των web επισκεπτών σας δείχνει ότι γνωρίζετε και είστε "αυθεντία" στον τομέα σας.

Αυτή η "απόδειξη" της γνώσης σας, ενθαρρύνει το κοινό σας να σηκώσει το τηλέφωνο και να σας καλέσει μετά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα σας.

Για την εξασφάλιση του μέγιστου δυνατού αποτελέσματος αυτών των άρθρων, προτείνουμε:

  • Μικρά σε έκταση άρθρα, ιδανικά ο αναγνώστης να μπορεί να τα διαβάσει σε έως 2-3 λεπτά.

  • Τακτικές δημοσιεύσεις

  • Δημοσιοποίηση τους στις εργάσιμες ημέρες, κυρίως πρωινές ώρες

  • Ενσωμάτωση μια εντυπωσιακής και χαρακτηριστικής του θέματος σας φωτογραφία

  • Μικρές παραγράφους και τίτλους ενότητας

Τοποθέτηση άρθρων σε ενημερωτικά sites υψηλής επισκεψιμότητας

Το content marketing είναι ιδιαίτερης αξίας για μονάδες υγείας, ιατρεία και οδοντιατρεία σε ανταγωνιστικές ειδικότητες. Μάλιστα, για μερικά ιατρεία σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς τομείς, χρειάζεται κάτι παραπάνω για να αντιμετωπισθεί η επιθετικότητα των όποιων ενεργειών των συναδέλφων σας.

Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν και πιο δυνατά "όπλα" για την απαιτούμενη ενίσχυση του branding, της ταυτότητας σας και φυσικά τη βελτίωση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας.

Ένα από αυτά, είναι η τοποθέτηση άρθρων σας σε sites ενημερωτικού χαρακτήρα και υψηλής επισκεψιμότητάς, που μπορεί να σας εξασφαλίσουν και links στην ιστοσελίδα σας για συγκεκριμένες λέξεις - κλειδιά. Έτσι, σίγουρα κερδίζετε έναντι των ανταγωνιστών σας και σίγουρα αποκτάται το απαιτούμενο προβάδισμα στην ανίχνευση της ιστοσελίδας σας σε καθορισμένες λέξεις - κλειδιά, που δίνουν σύνδεση στην ιστοσελίδα σας.

Σας φαίνεται μπερδεμένο; Ας δούμε σε απλά βήματα πώς δουλεύει η συγκεκριμένη ενέργεια...

Κατόπιν συνεργασίας σας με κάποιο healthcare marketing agency, όπως εμείς, επιλέγετε βάσει του απευθυνόμενου κοινού τις ιστοσελίδες ενημερωτικού χαρακτήρα που σας ταιριάζουν καλύτερα ή μπορούν να σας εξασφαλίσουν τα μέγιστα δυνατά ωφέλη.

Στη συνέχεια, μέσω πάντα του agency, το άρθρο σας τοποθετείται με αντίστοιχα links στην ιστοσελίδα σας. Για παράδειγμα αν είστε πλαστικός χειρουργός και θέλετε καλύτερη να "βγαίνει" η ιστοσελίδα σας στις λέξεις "πλαστικός χειρουργός", "αισθητική", "πλαστική στήθους" κλπ μέσα στο άρθρο σας ενσωματώνεται αυτούσιες τις λέξεις αυτές και ζητάτε την αντίστοιχη σύνδεση με τις αντίστοιχες "υπό-"σελίδες μέσα στην ιστοσελίδα σας.

Εφόσον έχετε αποκτήσει συνεργασία με αυτά τα media - μέσω του agency σας - το άρθρο αυτό εμφανίζεται αφενός στο ευρύ κοινό της αντίστοιχης ιστοσελίδας, γίνεται γνωστό σε κόσμο νέο και μέσα από τα social media της ενημερωτικής ιστοσελίδας αποκτάται ξεχωριστή επιπρόσθετη προβολή.

Στις περισσότερες ιστοσελίδες τέτοιου είδους, το περιεχόμενο σας προβάλλεται για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στην αρχική του σελίδα και στη συνέχεια παραμένει στην αντίστοιχη ενότητα αυτής. Αν η ιστοσελίδα έχει, μάλιστα, συνεργαζόμενες ιστοσελίδες (π.χ. μέλος ομίλου), μπορείτε να εξασφαλίσετε προβολή του άρθρου σας και στις υπόλοιπες ιστοσελίδες της. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το δυνητικό όφελος έτσι μεγιστοποιείται.

Και γιατί συστήνουμε τη συνεργασία σας μέσω κάποιου agency, όπως η medical promotion;

Κι όμως δεν τον κάνουμε μόνο και μόνο για να ενισχύσουμε τις δικές μας πωλήσεις.

Η προβολή ενός επαγγελματία ή μονάδας υγείας μέσω ενός αναγνωρισμένου healthcare marketing agency, εξασφαλίζει πολλά οφέλη όπως:

  • Σαφώς καλύτερη εμπορική πολιτική - το agency, τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με εμάς, διαθέτει συνεργασία με τα διάφορα ενημερωτικά sites για πολύ περισσότερα άρθρα από το μεμονωμένο δικό σας. Έτσι, σίγουρα μπορεί να σας εξασφαλίσει σαφώς καλύτερο κόστος σε σχέση με δική σας απευθείας επικοινωνία, για ένα ή δύο μεμονωμένα άρθρα.
  • Προστασία συμφερόντων σας - το agency, τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με εμάς, γνωρίζει πολύ καλύτερα τι είναι αυτό που χρειάζεστε και κυρίως τι είναι αυτό που μπορεί να σας εξασφαλίσει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Διαθέτοντας, ταυτόχρονα πολύ μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη, έχει τη δυνατότητα να σας εξασφαλίσει πολύ πιο αποτελεσματική προβολή ακόμη και του μεμονωμένου άρθρου σας σχέση με αυτό που θα καταφέρνατε μόνοι σας.

  • Εξασφάλιση έμμεσης προβολής σας - το agency, τουλάχιστον αυτό συμβαίνει με εμάς, γνωρίζει τον υφιστάμενο κώδικα δεοντολογίας ανά ειδικότητα και γνωρίζει πώς να σας προστατέψει και να επιμεληθεί το άρθρο προς όφελος σας.

Εάν σας ενδιαφέρει και εσάς η υλοποίηση όλων των ανωτέρω προς ώφελος του ιατρείου / οδοντιατρείου σας, μπορείτε να μιλήσετε με τον εξειδικευμένο μας σύμβουλο για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση σας στο τηλέφωνο 2109658356.

Θέλετε να λαμβάνετε ενημέρωση μας με νέες ιδέες για το marketing της μονάδας υγείας (ιατρείο, οδοντιατρείο) σας;

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!
Εξασφαλίζουμε την ανάπτυξη εκάστοτε μονάδας στην υγεία, ανεξαρτήτως
μεγέθους, με τη σωστή αξιοποίηση εκάστοτε εργαλείου marketing.
13, Λεω. Βάκχου - Βάρη 16672
+30 210 9658356
sales@medicalpromotion.gr
© Copyright 2022 MEDICAL PROMOTION. All Rights Reserved.

Search

https://wa.me/306945277051